Tészta bekeverő gép

A nagy viszkozitású, sűrű állagú alapanyagok bekeverése – példaként a rágógumi alap – a legnehezebb folyamatok közé tartozik. A hatékonyság és minőség növelése, a költségek csökkentése különleges feladat elé állítja a géptervezőket. A megtérülési idő csökkentését szem előtt tartva, egy egyedülálló, robusztus berendezésre van szükség. További szempont természetesen a berendezés flexibilis alkalmazhatósága és a kiváló minőségű termék. Erre kiválóan alkalmas egy tészta bekeverő gép.

Robusztus kialakítású keverő, automatikus beadagolással

A Tonelli gépgyártó TR 500 / 1000 / 1500 sorozata, a vízszintes elrendezésű tészta/massza bekeverője, kifejezetten a nehezen keverhető, nagy viszkozitású termékek kezelésére készül. Az extrém feladatokra tervezett, nagy teherbírású kialakítás garantálja a tökéletes keverési hatékonyságot, még nehéz körülmények között is.

A termékbiztonság maximális figyelembevételével az egység AISI 304/316 minőségű, rozsdamentes acélból készül. A könnyű tisztíthatóság és a minimális nyomásesés következtében a berendezés könnyen, higiénikusan tisztítható, a mosás időtartama minimális.

A nagy-teherbírású keverő-eszközök egyszerű rozsdamentes, öntött acélból készülnek, a különleges igénybevétel és a hosszú élettartam érdekében. Így lehetséges a megtérülési idő, és a karbantartási, javítási költségek minimalizálása.

A dupla, direkt meghajtás biztosítja a különböző keverési funkciók egymástól független vezérlését. Ez szintén a nehezen kezelhető termékek kezelési folyamatát könnyíti.

A Siemens 10 digitális vezérlése, érintőképernyős elérhetősége teszi egyszerűvé a folyamat vezérlését, az alapanyagok bemeneti paramétereinek beállítását.

Tészta bekeverő gép előnyök:

  • Nagy teherbírású kivitel a megtérülési költségek optimalizálására
  • Digitális vezérlés az automata alapanyag adagolásra, alapbeállítás
  • Mosóegység a gyors és egyszerű tisztíthatóság érdekében
  • Az öntött acél keverő karok biztosítják a nehezen kezelhető, nagy viszkozitású alapanyagok feldolgozását

 

 

Tonelli Group S.p.A. (http://www.tonelli.it/company/) is an experienced manufacturer of complete plants for the Bakery industry worldwide.