Testre szabott fagyasztva szárító

Testre szabott fagyasztva szárító: akár ömlesztett vagy folyadék fiolában, ampullában vagy fecskendőben kiszerelésben, a Lyomega egységeket olyan termékek fagyasztva szárítására tervezték, mint oltóanyagok, citosztatikumok, antibiotikumok, hormon-készítmények, aktív alkotóanyagok, reaktív anyagok, stb.

Integrált és testreszabott megoldás a gyógyszergyártáshoz

A Telstar Life-Sciences, Lyomega berendezése tervezési rugalmasságot kínál, minden egyes projekt, minden igényének kielégítésére. A testreszabási lehetőségek mérnöki megoldások széles választékát fedik le, beleértve a két-ajtós átjárási kialakítást és az ajtón belüli kis ajtókat, a termékek, állandó szinten végzett ki- és berakodása érdekében. Vízszintes vagy függőleges helyzetben belső vagy külső kondenzátor rendszhereket is ki lehet alakítani, a kamra mellett vagy alatt. A hűtőrendszerek választéka a két-fokozatútól a kaszkád-rendszerű dugattyús kompresszorokon keresztül a csavar-kompresszorig terjed, vagy cseppfolyós nitrogénes hűtés és a testreszabott CIP rendszerek teljes választéka áll rendelkezésre.

A testre szabott fagyasztva szárító előnyei

  • Tervezési rugalmasságot kínál a követelmények kielégítésére.
  • Csökkentett költségek a ciklus-idők csökkentése révén.
  • Megbízható és gondmentes eljárás.
  • Integrált és testreszabott megoldások a gyógyszergyártáshoz.
  • Be- és kirakodó rendszerek.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.