Tégely szárító gép - öblítéssel

Tárolók, tégelyek töltése esetén gyakran fordul elő, hogy a termék túlcsordul, lerakódások keletkeznek a tégely falán, illetve egyéb szennyeződések tapadnak le. Ezeket el kell távolítani, mielőtt a tárolók a gyártási folyamat következő egységébe kerülnek, úgy mint a címkézés, feliratozás, másodlagos csomagolás. A tisztítás és szárítás funkcióját egy lépcsőben kivitelezve a gyártási folyamat sebessége gyorsítható, kiváló végeredmény garantálható, a veszteségek csökkenthetők és a hatékonyság növelhető. Erre alkalmas a tégely szárító gép.

Tárolók, tégelyek tisztítása, szárítása kombinált egységben, fogyasztói kiszerelésű termékek számára

A Jetair Technologies RinseDry egysége az öblítési és szárítási funkciót ötvözi egy integrált berendezésben. Ez garantálja a tökéletes végeredményt, nagyobb hatékonyság mellett.

RinseDry rendszerek egyedi kialakításúak, az Önök igényeinek megfelelően.

Az egyedi konfiguráció, a víz-fúvókák típusa, a levegő-fúvókák típusa és elhelyezkedése, a lég-borotva típusa mind-mind személyre szabottak, így biztosítva a tökéletes végeredményt.

RinseDry berendezés működése is egyedileg kialakított, igazodva az alkalmazott komplett vonal sebességéhez és a használt tárolók, tégelyek méretéhez, mindezt nagy mértékben energia takarékos komponensek felhasználásával. Például a direkt hajtású légbefúvó szolgáltatja a tiszta, szűrt olajmentes levegőellátást, 70%-kal kevesebb energia felhasználásával, a hagyományos, sűrített levegővel működő rendszerekhez képest. Az öblítő egységben a víz nyomása és térfogatárama úgy van beállítva, hogy minimális víz-felhasználás mellett biztosítsa a tökéletes végeredményt.

Mind az öblítő egység, mind pedig a légborotvás szárító egység mosható, rozsdamentes burkolatokkal van felszerelve. Ez nem csak a zajszintet csökkenti a minimális értékre, hanem felfogja, és biztonsággal zárja le a leöblített, és lefúvatott pára részecskéit is. Így a padozat szárazon tartható, ezzel elhárul az egészségkárosodás és a balesetek kockázata, szemben a hagyományos, nyitott rendszerekkel.

Tégely szárító gép előnyei:

  • Egyedi tervezésű berendezés, mely probléma nélkül illeszthető a meglévő technológiai sorokba
  • Akár 70%-os energiamegtakarítás
  • Teljesen zárt egység, ami kiküszöböli a környezet szennyeződésének lehetőségét
  • Vezérlése kompatibilis a meglévő vezérlő rendszerekkel
  • Az indítás után nem igényel gépkezelői felügyeletet, karbantartása egyszerű

 

JetAir Technologies designs and manufactures air knife drying and blow off systems for containers and consumer packaged goods.