Tasak csomagoló gép - gazdaságos

Az élhegesztett tasak forma népszerű csomagolási megoldás a közepes méretű termékek esetén, kifejezetten a granulált termékeknél, mint a kávé. Ez szintén ideális számos folyadék típusú alkalmazáshoz. A folyadéktöltés esetén adott, szigorúbb, tökéletes tömítésre vonatkozó feltételek miatt kedveltek a sokkal drágább, előre gyártott tasakok. Egy, a célra gyártott, élhegesztett tasak csomagoló gép ami olcsó, felcsévélt filmből állítja elő a tasakokat, tökéletes megoldás lehet bármilyen termék gyártásához.

Tasaktöltő gép kávé, gyümölcspüré és joghurt csomagolásához

A Bossar BVH Quattro Seal típusú gépe kifejezetten a folyékony, viszkózus és granulált termékek csomagolására tervezett, felhasználóbarát, gazdaságos filmtekercsekkel dolgozó megoldás. A BVH innovatív kialakítása ötvözi a vertikális és a vízszintes formakészítő és záró gépek előnyös tulajdonságait. Azonos minőségű tasakokat készít alacsonyabb költséggel, mint a drága előre gyártott termékek.

A gép képes quattro zárású tasakok előállítására 90×100 mm-től 180×300 mm-ig terjedő méretben, legfeljebb 2 literes térfogatban. A tasakok kialakíthatók fenékblokkal vagy anélkül, és mindegyik alkalmas felső kifolyó beillesztésére, ha szükséges.

A maximális rugalmasság érdekében a BVH gyors formátumcserét tesz lehetővé. A tasak hosszát teljes szervomotor vezérléssel az érintőképernyőn keresztül lehet beállítani, míg a tasak szélességét gyorscserélő gallérral lehet módosítani.

Miután a tasakot függőlegesen alakították ki, egy robosztus, hagyományos mozgó rudas szállítórendszer vízszintesen mozgatja a tasakokat a töltő, szelepbeillesztő és záró modulokba. Az erős markolatok tökéletes töltést és zárást biztosítanak a végtermékhez.

Tasak csomagoló gép előnyei:

  • Csökkenti a költségeket azáltal, hogy nincs szükség előre gyártott tasakokra
  • Sokféle tasak készíthető, blokkfenékkel és szelepekkel vagy anélkül
  • A gyors formátumváltási eljárás csökkenti az állásidőt
  • A szervovezérlés minimálisra csökkenti a karbantartási állásidőt
  • A maximális rugalmasság érdekében 350 mm átmérőjű fóliahengereket is elfogad

 

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.