Szirup főző, keverő és gabonapehely bevonó

A bevont gabona termékek változatosságot, érdekességet és értéket jelentenek a reggeli termékek között. Szirupok, cukorbevonatok, fényesítők és bevonatok hozzáadásának pontosnak és megbízhatónak kell lennie a csúcsminőség fenntartása érdekében. Egy könnyen bővíthető, specializált és teljesen automatizált szirup és bevonat főző, keverő és bevonó rendszer javítja a minőséget és megbízhatóságot, miközben költségcsökkentéssel jár.

Moduláris rendszer gabonapehely termékek kiemelkedő minőségű automatikus bevonására

A Baker Perkins által ajánlott szirup előkészítő és bevonó rendszerek megbízható és pontos bevonási megoldások gabonafélékre alapozott termékekre.

Az elérhető opciók széles körűek, a mázas és fényes bevonatoktól a cukor és csokoládé bevonatokig. Az egészségesebb termékeket megcélozva minden bevonat cukormentes változatban is készíthető. A fejlett folyamatirányító rendszerek a cukor oldás és az elpárologtatás előre beállított paramétereit pontosan fenntartják. A szilárd végtermék finom ellenőrzése biztosítja bevonatok egyenletesen feltapadnak, kívül nem ragadnak és mindig hozzák a kívánt szerkezetet és megjelenést.

A Baker Perkins bevonó rendszerek kettős dobot használnak, miközben az egyik működik, a másik tisztítás alatt van. Ez a gyártósor számára minimálisra csökkenti a holtidőt.

Minden alkatrész speciálisan a kívánt bevonási feladatra van tervezve, de teljesen moduláris rendszerben. Ez lehetővé teszi az egyszerű és költséghatékony bővítést. A rendszerek elérhetők szakaszos oldótartálytól a folyamatos csúszóra szerelt rendszerig. Ez a rugalmas felállás azt jelenti, hogy minden eleme az egyéni termék követelményekhez illeszthető.

Szirup főző előnyei:

  • A nagy pontosság és megbízhatóság a legjobb termék minőséget jelenti
  • Elérhető többféle bevonó megoldás, köztük cukormentes, lágy, kemény és szirupos.
  • Minimális holtidő a kettős dob használata révén
  • A teljesen moduláris rendszerrel a gyártósor a konkrét igényekhez szabható

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.