Szervo töltőgép

Habzásra hajlamos, vagy nagy viszkozitású élelmiszer- és nem élelmiszeripari folyékony termékek esetén speciális szervo töltőgép -re van szükség. Legyen szó üvegek, kannák, palackok vagy tasakok töltéséről, a töltőgépnek magas szintű pontosságot és megbízhatóságot kell nyújtania, nagy kapacitású üzemeltetés esetén is.

 Szervo-vezérlésű dugattyús töltő gép nagy viszkozitású folyadékokhoz

Az EFM gyártó Servo Piston töltőgépeit kifejezetten nagy viszkozitású, illetve habzásra hajlamos folyadékokkal való használatra tervezték az élelmiszeripar, a vegyipar és a kozmetikai ipar számára. A robusztus, rozsdamentes elemekből felépülő, kiváló minőségű töltőberendezés Siemens PLC-vel és érintőképernyős vezérléssel rendelkezik. A Servo Piston pontos és megbízható töltést kínál, akár 5200 palack/óra kapacitás mellett is.

A karbantartás megkönnyítése és a minimális állásidő érdekében szabványosított alkatrészekkel rendelkeznek, az EFM szervo dugattyús gépei. A berendezéseket úgy alakították ki, hogy konfigurációtól függően a töltési térfogat akár 15 és 1100 ml közötti tartományt is képes legyen kezelni.

Speciális termékekhez számos kiegészítő áll rendelkezésre, beleértve a tartályfűtő egységet, a termékkeverőket és a nitrogén befecskendezést is.

Szervo töltőgép előnyök:

  • Pontos, nagy sebességű töltés folyadéktípusok széles választékához
  • Felszerelhető akár 10 töltőfejjel is a maximális kihasználtság érdekében
  • A dugattyús töltés megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást
  • A töltési mennyiség széles skálán szabályozható

EFM (http://www.efmbv.nl) is a Dutch manufacturer with a short delivery time for fully automated, small to medium speed, filling and capping machines.