Széles, sokoldalú csokoládé hűtőszalag

Sokoldalú hűtőrendszer bevont vagy letöltött termékekhez

Különböző csokoládétermékek rugalmas hűtése

A Hacos cég EBELT jelű terméke csokoládétermékekhez való hűtőszalag.  Ez a hűtőalagút használható HE és ROBY típusú bevonókhoz és letöltő berendezésekhez is.  320 – 820 mm működő szélességgel állítható fel.

Higiénikus kialakítás nyitható fedelekkel és oldalajtókkal.  Teljesítménye 100 – 500 kg lehet óránként, digitális termosztáttal felszerelt elektronikus vezérlőpanellel.

Elérhető csak konvekciós hűtéssel töltelékek és összetett termékek számára, vagy kombinált konvekciós, sugárzó és érintkező hűtéssel az igazi csokoládé alkalmazásokhoz.
Szabványos, önműködő szalagvezetés és feszítés. Készíthető beállítható orral a bevonó gépsorba való könnyű beillesztés érdekében.

ELŐNYEI

  • Sokoldalú hűtőrendszer
  • Használható HE és ROBY típusú bevonókkal és letöltő eszközökkel is
  • Higiénikus kialakítás
  • Teljesítménye 100 – 500 kg/óra
  • Elektronikus vezérlőpanel, digitális termosztáttal

Hacos, csokoládé feldolgozó gépeket tervez, fejleszt, épít és telepít. A formázó és hőkezelő gépektől a bevonó gépekig és hűtőalagutakig, pörgetve formázó gépekig, beleértve a kerületi sebesség elvén üzemelő gépeket is. Hacos a közepes teljesítmények szakértője: fél-automatikus, de még így is, nagyon rugalmas csokoládé feldolgozó gépek.