Szalagos fémdetektor

A szalagos fémdetektor : a vizsgáló rendszer automatikusan meghatározza azokat a frekvenciákat, amelyeken a mágnesezhető és nem-mágnesezhető fémek a legnagyobb érzékenységgel kimutathatóak

Mágnesezhető és nem mágnesezhető fémek szimultán detektálása

Az M5 sorozatú fémdetektor egyszerű, könnyen kezelhető és alkalmas azok számára, akik először építenek be fémdetektort a gyártósorukon.

Smart Guide: tökéletes a HACCP-hez A fémdetektorok a HACCP-programokban kritikus ellenőrzési pontnak (CCP) számítanak, és érzékelési ellenőrzéseket igényelnek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az előírásoknak. A Smart Guide könnyen érthető formátumban irányítja az észlelési és működési ellenőrzéseket. Beállítható a működés leállítása, ha a tesztelés nem sikerül, biztosítva a megfelelőséget, így a kezelői képzés is minimálisra csökken.

Minimálja a hamis selejtkidobásokat: A beépített hibaelhárító képernyők meghatározzák a hamis selejtkidobások okát, és javaslatokat tesznek az ismétlődő, stabil rendszerteljesítmény biztosítása érdekében.

Továbbfejlesztett hibaelhárító és súgó képernyők: A pontos illusztrált súgóüzenetek minimalizálják a gyártósor leállási idejét, csökkentve a külső szervizszolgálat igényét.

Nagy megbízhatóságú digitális jelfeldolgozás:
– Fokozott hőmérsékleti stabilitás
– Csökkentett külső források által okozott téves selejtek száma
– Javított öndiagnosztikai képességek

Higiénikus kialakítás: Az érzékelőfej teteje sík felülettel rendelkezik, ami megakadályozza a szennyeződés vagy por felhalmozódását. A nyitott keretszerkezet megakadályozza a termék felhalmozódását, és megkönnyíti a gyors és egyszerű tisztítást és fertőtlenítést.

Nagy érzékenység és nagy stabilitás: Az Anritsu szabadalmaztatott kettős frekvenciás kialakítása meghatározza az optimális beállításokat, hogy maximalizálja az érzékenységet mind a vas-, mind a színesfémek esetében.

A berendezés több méretben is elérhető!

A szalagos fémdetektor előnyei

  • Méretválaszték
  • Kombinálható egy ellenőrzőmérleggel
  • Magas termékekhez is alkalmas (flakonok, dobozok)
  • Ömlesztett anyagokhoz is
  • A képernyőn megjelenő, lépésről lépésre végigvezetett utasítások, hogy a napi kezelési ellenőrzéseket könnyen véghez lehessen vinni
  • Intuitív érintőképernyős működés
  • Könnyű navigáció, egyérintéses működés a gyakran használt funkciókhoz
  • Valós idejű gyártási állapot kijelzése
https://www.youtube.com/watch?v=JSdn_49ApaQ&t=1s

Anritsu Industrial solutions (http://www.anritsu-industry.com/) vizsgáló, mérő berendezéseket és termelésirányító rendszereket tervez és gyárt élelmiszer- és gyógyszeripari gyártósorokhoz.

Filenév Filetípus Fileméret
Anritsu DUW wave brochure.pdf application/pdf 4.26 MB