Polimer granuláló sor

Polimer granuláló sor: ha fröccsöntött, nyomás-öntéses, vagy fröccsfúvásos termékek újra feldolgozására van szükség, a Hosokawa Alpine PL berendezése megfelelő választás lehet.

Polimerek költség-hatékony méretcsökkentése

A Hosokawa Alpine Granulator – PL polimer granulálósorát a fröccsöntött, nyomás-öntéses, vagy fröccsfúvásos termékek és más polimerek költség-hatékony méretcsökkentésére tervezték. A polimer vonalban többféle malom szerepel, előtörő, vagy fő malomként.

Ehhez a sorozathoz három különböző típus tartozik, amelyek mindegyike kettős, ollózó rotor mechanizmussal, egy hatékony termék beadagoló készülékkel, zaj elnyelő elemekkel és egy összetömörített és kompakt kialakítással rendelkezik.

A polimer granuláló sor előnyei

  • Három különböző terméksor.
  • Meghajtás teljesítménye: 5,5 – 55 kW.
  • Kettős, ollózó rotor.
  • Optimális termék beadagolás.
  • Tömör kiépítés.
  • Beépített hangszigetelés.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.