Nyomásmérő szenzor - egyszer használatos

Nyomásmérő szenzor: a biotechnológiai gyógyszergyártó vállalatok növekvő számban keresik az egyszer használatos eszközöket, hogy növeljék a hatékonyságukat, a berendezéseket sokoldalúbban ki tudják használni, és hogy csökkentsék a keresztszennyezések kockázatát. Manapság a vevők a szenzortechnológiában is élvezhetik az eldobható eszközök nyújtotta kényelmet.

Pontos nyomásmérés egy előre programozott, könnyen összeállítható, eldobható berendezés segítségével

A Scilog cég céljának tűzte ki a biotechnológiai folyamatok minőségének és hatásfokának növelését, az érzékelők, szűrők és egyéb folyamatelemek fejlesztésével és automatizálásával. A SciPres rendszer egy egyszer használatos nyomás érzékelő szenzor, ami könnyen használható, előre kalibrált és azonnal telepíthető a meglévő biotechnológiai folyamatba. A szenzorokat vonalkóddal látják el a követhetőség megkönnyítése érdekében. A szenzorok +/- 0,02 bar pontossággal rendelkeznek, a legnagyobb megengedett nyomásérték 4,1 bar. Az eszközök ötféle méretben kaphatóak, így alkalmazhatóak 1 – 60 l/min-es áramlási sebességek mellett. A szenzorok kompatibilisek a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal, mint a NaOH-os, NaCl-os, formaldehides kezelések, autoklávozás, gamma-radiáció. A Scilog rengeteg tapasztalattal rendelkezik az egyszer használatos szenzorok terén, és ezek széleskörűen alkalmazhatóak a különböző bio-gyógyszergyártási folyamatokban. Ezen kívül integrálhatóak a SciPres monitorral, amivel egyszerre három szenzor input kezelhető.

A nyomásmérő szenzor előnyei

  • Alacsony árú, egyszer használatos szenzor
  • Előre kalibrált és azonnal használható
  • Kompatibilis a leggyakrabban használt sterilezési eljárásokkal
  • Nyomásérzékelés a 0 – 4,1 bar-os tartományban

Scilog, érzékelés technológiát és automatizált laboratóriumi méretű és termelő rendszereket gyárt a bio-gyógyszer-ipar számára.

Filenév Filetípus Fileméret
Scilog SciPres brochure.pdf application/pdf 0.63 MB