Nyitott szájú zsák töltő gép - kézi működtetés

Nyitott szájú zsák töltő gép: ahol minél egyszerűbben működő zsákolás a feladat nagy méretű nyitott zsákokkal, ott jelent megoldást a Paglierani cég zsák töltő gépe. Ez a megoldás elsősorban a kisebb üzemek igényeit képes kielégíteni, mivel itt még a gépkezelő feladata a zsák töltés felügyelete, zsák csere elvégzése.

Nyitott zsákok könnyű töltése álló zsákolóval

A Paglierani cég AP300  sorozatú gépei képesek szinte bármilyen terméket a zsákba tölteni a beépített függőleges szállító csigának köszönhetően. Egyszerűsége miatt nagyon könnyen integrálható bármilyen gyártó sorba. Elsősorban kézi/félautomata  üzemeltetésű, amely nagymértékben könnyíti az operátor munkáját. A dolgozónak nem kell folyamatosan megtartania a zsákot a töltési folyamat közben, mert azt, egy kézzel működtetett pneumatikus megfogó pofa tartja a helyén.

Szinte bármilyen anyagú zsák tölthető a géppel, mivel az egyedi igényeknek is megfelelő anyagválasztás lehetséges. Alapesetben a szerkezeti anyagok szénacélból készülnek, festett kivitelben, de amennyiben szükséges, úgy rozsdamentes változat is a rendelkezésre áll.

Amennyiben a zsák zárása is felmerül mint feladat, úgy a Holimex Kft készséggel áll a rendelkezésére, mivel a forgalmazott termékeink között található akár zsák varró megoldás is.

A berendezés tervezésénél abszolút szempont volt a már kipróbált megoldások alkalmazása.

Nyitott szájú zsák töltő gép előnyei

  • Nyitott zsákok hatékony töltése
  • Maximális rugalmasság optimalizált hatékonysággal
  • Könnyű karbantartás
  • Megfelel a nemzetközi biztonságtechnikai szabványoknak

 

A Paglierani egy jól ismert olasz gyártó, aki elsősorban a kis- és közepes méretű zsákolási problémákra kínál megoldásokat.