Normál áramú szűrőkészlet biológiai eljárásokhoz

Normál áramú szűrőkészlet biológiai eljárásokhoz: A biológiai feldolgozó eljárások megbízható, jó minőségű, egyszerűen karbantartható szűrő berendezéseket igényelnek a hatékony feldolgozás és a jó minőségű termékek érdekében. A megfelelő támogató berendezések, mint szűrők és csővezetékek megválasztása, kizárja azokat a változókat, amelyek kiszámíthatatlanná teszik az eljárás előtti és utáni műveleteket, és a magas karbantartási igény miatt hátráltatják a termelést.

A modul-rendszerű szűrőkészletek, csővezetékekkel és csatlakozásokkal, készen beépíthetők az ön biológiai eljárása elosztófej rendszerébe

JM BioConnect,  ismert, mint az ipar csúcs-minőségű szállítója és szolgáltatója, beleértve a nagyon rövid átfutási időket is.  A vállalat olyan szűrőkészleteket kínál, amelyek kényelmesen kötegelt szűrőházakat, jó minőségű csővezetékeket és csatlakozásokat kínál egyetlen csomagban, ami egyszerűen beépíthető az elosztó rendszerébe.  Szűrőméretek és szűrőközegek széles választéka áll rendelkezésre. A készlet összeállításában, időrendi sorrendben, megtalálhatók a megfelelő méretű tömlők és szerelvények, hogy átvételt követően, azok haladéktalanul beépíthetők legyenek az elosztó rendszerébe. Ezek, a normál áramláshoz való szűrőkészletek, jó beszerzést jelentenek biológiai eljárásához.

A Normál áramú szűrőkészlet előnyei:

  • A méretek az 50 – 1.000 l belépési teljesítményhez állnak rendelkezésre.
  • Több típusú, kiforduló csatlakozó áll rendelkezésre a meglévő rendszerével való összeépítéshez.
  • Megnyerhető kényelem és hatékonyság, az előre összeszerelt szűrőkészletek felhasználásával, semmint a kínlódás az egyes cső és tömlő komponensekkel.

JM BioConnect® (http://www.jmbioconnect.com/), lehetőséget ad teljes, egyszer használatos üzemeltetésre, közeg/puffer készítményekhez, sejt betakarításhoz vagy megtisztításhoz, koncentráláshoz és dia-szűréshez, és kromatográfiás eljárásokhoz, oltóanyag, gyógyászati fehérjék és monoklónos antitest eljárásokban.

Filenév Filetípus Fileméret
JM BioConnect general brochure.pdf application/pdf 0.98 MB