Kapszula ellenőrzőmérleg - Nagy teljesítményű

Nagy teljesítményű kapszula ellenőrzőmérleg: egy rugalmas eszköz amellyel számos gyógyszerforma ellenőrzése megvalósítható. A berendezés alkalmazásával csökkentett beruházási költség mellett javíthatja a termelését. Nagy kapacitású üzemekben használható, és nem szükséges az alkatrészek cseréje a termékváltáshoz. Ennek köszönhetően rendkívül rugalmasan alkalmazkodik a termeléshez.

Könnyen használható, rugalmas, súly szerinti szortírozó, nagy kapacitású termeléshez

A CI Precision cég SADE SP440 jelű berendezése egy nagy pontosságú, könnyen használható és teljesen flexibilis ellenőrző-szortírozó mérleg, amit elsősorban a üzemi léptékű termelő környezet számára fejlesztettek ki. A 150 literes garattal, 4 súlymérő csatornával és könnyen kezelhető kezelőfelülettel felszerelt a SADE SP440 óránként 22 ezer egység ömlesztett termék feldolgozására képes, +/- 2 mg pontossággal.

A rugalmasságot szem előtt tartó tervezés eredményeképpen a SADE SP440 a tabletták és kapszulák széles tartományát képes kezelni. Mindezt úgy teszi, hogy az átkapcsolásnál, az egyes gyógyszerforma típusokhoz való alkalmazkodáskor nincs szükség az alkatrészek cseréjére. A tabletták 20 x 24 mm méretig mérhetők vele, kapszulák 5 -től 00 méretig (nagyobb mérethez is illeszthető). A gépet gyorsan és könnyen szét lehet szerelni tisztításhoz és fertőtlenítéshez.

Ezzel az egységgel vissza lehet nyerni a „jó” terméket a súlyhiba miatt selejtnek minősített sarzsból, az értékes termék megőrzésével csökkentve a veszteséget. Az egység feljegyez minden műveletet és jelentéseket tud küldeni közvetlenül nyomtatóra vagy PC-re.

Nagy teljesítményű kapszula ellenőrzőmérleg előnyei

  • Nincs szükség alkatrészcserére a különböző gyógyszerformák közötti váltáskor
  • Alkalmas folyamatos működésre 24 óra alatt 500 000 egység teljesítménnyel
  • Visszanyerhető a súlyhibás termék, csökken a veszteség
  • Nagyon pontos CI (bizonylattal ellátott) mérleg
  • GMP szerinti kialakítás, érintkező részek rozsdamentes acélból vagy PEEK-ből (poliéter-éter-keton)

A CI Precision vezető gyártó a tabletta és kapszula szortírozó-ellenőrző mérlegeknek, mind laboratóriumi, mind üzemi felhasználásra.