Nagy sebességű vizuális tabletta vizsgáló

Hogy megfeleljenek a szabvány előírásoknak és biztosítsák a tabletták, kemény és lágy zselatin kapszulák minőségét a gyógyszeripari vállalatok gondosan ellenőrzik termékeik minőségét a csomagolás előtt. A kézi felügyelet több erőfeszítést és munkaerő költséget jelent, így az automatikus tabletta vizsgáló eljárások váltak meghatározóvá erre a célra. Amikor nagy teljesítményről és magas minőségről van szó, szükségessé válik az automatikus vizsgálat az ilyen kisméretű termékek válogatására és ellenőrzésére.

Tabletták, kemény és lágy zselatin kapszulák automatikus vizsgálata és válogatása

A Sensum cég Spine nevű berendezését tabletták, kemény és lágy zselatin kapszulák automatikus felügyeletére és válogatására alakították ki, óránként 630 000 egységnyi teljesítménnyel. 4 – 28 mm méretű terméket tölthetnek bele tölcséren át és tartják vákuum és két folyamatosan forgó hengeres görgő segítségével visszafordítható állapotban. A felületek vizsgálata négy különböző szögben felállított színes kamerával történik, hogy biztosítsa minden egyes, a görgőn lévő termék összes felületének vizsgálatát. Ezután a hibás termékeket egyenként kiválogatja a görgők aljánál sűrített levegő nagyon kifinomult felhasználásával. A jó és hibás termékeket egyaránt biztonságosan és pontosan monitorozó és jóváhagyó gép grafikus felhasználói interfész segítségével irányítható. Az aktuális termék képének és az elvárt termék kép összehasonlításával sokféle hibát képes azonosítani, méret, szín eltéréseket, repedéseket, foltokat, szennyeződést, horpadást, buborékot, nyomtatások és élek eltéréseit. Ez a berendezés alkalmas olyan gyógyszeripari termékek felügyeletére, mint sima, bevont és többrétegű tabletták, áttetsző, két színű, átlátszó kapszulák és a lágy zselatin kapszulák széles választékának felügyeletére.

A tabletta vizsgáló előnyei:

  • Tabletták, kemény és lágy zselatin kapszulák 100%-os vizsgálata 3D-s képalkotó technológiával.
  • Termék méretek széles tartományával működtethető 4 és 28 mm között.
  • Nincs szükség a rendszer hiba mintákkal való betanítására, a hibák széles tartománya be van programozva.
  • Egyszerű érzékenység beállítás minden egyes termékhez.

 

Sensum specialises in the development and production of automatic visual inspection systems for the pharmaceutical and nutraceutical industry.

Filenév Filetípus Fileméret
Sensum_SPINE_Brochure_EN.pdf application/pdf 1.57 MB