Nagy sebességű tasak csomagoló gép

A porok és folyadékok nagyüzemi gyártásához elengedhetetlen a gyors és megbízható tasakos csomagolás az ipari ágazatok széles körében. A megnövekedett sebesség mellett nem szabad csökkennie a pontosságnak vagy a rugalmasságnak. Egy modern, nagy sebességű tasak csomagoló HFFS megoldás lehetővé teszi a tasaktípusok széles választékának nagy pontosságú töltését, gyors megtérülést biztosítva

Nagyteljesítményű HFFS gépek porok csomagolására

A Bossar Packaging HFFS (horizontal form fill and seal – vízszintes formázó, töltő és záró) csomagoló gépeinek B sorozatát úgy tervezték, hogy a leghatékonyabb csomagolást kínálja a tasakokban lévő folyadékok vagy porok számára. A B2800/4, B3200/4, B3800/4 és B3800/3 típusok a Bossar úgynevezett Triplex vagy Quadruplex vízszintes technológiáját használják.

A B sorozatú gépeket az alapoktól kezdve úgy fejlesztették ki, hogy garantálják a legmagasabb szintű megbízhatóságot és hatékonyságot, valamint a legjobb minőségű tasakot, miközben kiváló termelékenységet biztosítanak, akár 400 tasakot percenként.

A rugalmasság alapvető fontosságú, és a B sorozat számos tasakot képes előállítani: három vagy négy oldalon hegesztett, függesztő lyukkal, nyitáskönnyítő perforációval ellátva, lapos vagy alakot felvevő kivitelben.

A hagyományos mechanikus mozgó rudas szállítási rendszer robusztus és könnyen karbantartható. A filmhúzó szervomotoros rendszere biztosítja a sima és gyors film kialakítást. A fóliatekercs 600 mm átmérőig történő növelése meghosszabbítja a csomagolóanyag betöltések közti időt.

A nagy teljesítmény ellenére a tasakok minősége garantált az automatikus korrekciónak köszönhetően, amely a tasak nyomtatását a záró hegesztő és vágóegységekhez illeszti.

A lehetőségek széles skálájának biztosításával a B sorozat megfelel a megrendelő pontos igényeinek. A töltési térfogat 35-től 185 ml-ig terjed, a tasak méret 50×60 mm és 125×180 mm között lehet. Még a legnagyobb méret esetén is a töltőgép képes percenként 240 tasak készítésére.

Nagy sebességű tasak csomagoló gép előnyei:

Nagy pontosság, akár 400 tasak/perc töltési sebességgel e

A hármas vagy négyes töltőállomások lehetővé teszik a jobb minőségű töltést nagy kapacitással

A tasakok széles skálája előállítható

Robusztus mechanikus szállítórendszer a nagyobb megbízhatóság érdekében

A nagy fóliatekercs befogadóképesség kevesebb újratöltési állásidőt jelent

 

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.