Kettős csavarású csomagológép keménycukorkák számára

A kettős csavarás előnyös csomagolási mód sok különféle darabos keménycukorka esetében. Nagy mennyiségben történő gyártáshoz, a lehető leggyorsabb sebesség rendkívül fontos. A hagyományos kettős csavarású csomagológép -ek túl durván bánhatnak a termékkel a legmagasabb fokozaton. Egy olyan modern megoldás, amelyet úgy terveztek, hogy a leggyorsabb átvitelt és a legkímélőbb kezelést biztosítsa, gyorsan megtérül a nagyszabású keménycukorka gyártósorok számára.

A leggyorsabb kettős csavarásos csomagolás keménycukorka előállításához

A Theegarten Pactec EK4 kettős csavarásos csomagológépe a leggyorsabb kettős csavaró csomagoló előformált termékek, például kemény cukorkák számára.

A lenyűgöző 2400 darab / perc üzemi sebesség ellenére az EK4 a folyamatos mozgás elvét használja a gyengéd kezelés érdekében, biztosítva ezzel a termék minőségét.

A minőség javítása érdekében az EK4 rendkívül hatékony etetőrendszerrel rendelkezik, valamint beépített válogató állomással, hogy cukorpor, forgács és törött darabok ne kerülhessenek a csomagolásba.

A maximális teljesítmény és megbízhatóság érdekében szervo-meghajtású alkatrészekkel rendelkezik az anyagbevezető hengerek, a kés és az anyagcsévék kezeléséhez.

A legmagasabb sebesség fenntartása érdekében az EK4 automatikus illesztőt használ a csomagolóanyag cseréjéhez a gép leállítása nélkül.

Kettős csavarású csomagológép előnyök:

  • A lehető leggyorsabb kettős csavarásos csomagolási megoldás cukorkáknak
  • 2400 darab/perc maximális teljesítmény
  • Üzemel viaszpapírral, celofánnal, polipropilénnel vagy polietilénnel is
  • Egyszerű, egyszemélyes felhasználói művelet az érintőképernyő HMI és az automatikus illesztés révén
  • Bemeneti és kimeneti egységek széles választéka minden létező gyártósorhoz

 

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.