Ipari homogenizátor -Nagy nyomású

Ipari homogenizátor: bármilyen nagy léptékű, gyógyszeripari folyamatban, amelyben nagynyomású homogenizációs folyamatlépés található, elengedhetetlen, hogy a használt berendezés kellően robusztus legyen a folyamatos üzemeltetéshez. Ezen túl a modern termelés megköveteli a nagyfokú folyamatszabályzást és automatizálást,

A legnagyobb szintű automatizálást, kapacitást és teljesítményt nyújtó homogenizátor

A DeBEE 4000 sorozat a cég legjobb megoldása a nagy teljesítmény igényű alkalmazásokhoz. A berendezés tervezésének és a szabadalmaztatott emulzifikáló cellának köszönhetően a DeBEE 4000-rel páratlan eredmények érhetőek el. A hidraulikusan működtetett, lassú löketű pumpáknak köszönhetően magas nyomás (3.100 bar) és így nagy intenzitás érhető el, ami optimális termelékenységet tesz lehetővé.

A berendezés szabályozását PLC végzi, amely egy színes HMI érintőképernyővel kezelhető. A DeBEE 4000 számos kedvező tulajdonsággal rendelkezik, többek között a teljes körű biztonsági módok, engedélyezés, valamint a szabályozás integrálása az üzemi hálózatba. Így akár egy pillantással is tudjuk ellenőrizni a berendezés állapotát és üzemi paramétereit, egy központi vezérlő helyiségből.

A DeBEE 4000 teljes körűen higiénikus kialakítással készül, ami ideálissá teszi a használatát a gyógyszer- és biotechnológiai iparban.

Az ipari homogenizátor előnyei

  • A kapacitás, anyag és hatósági elvárásoknak való megfelelés
  • 24/7 típusú üzemeltetésre tervezve
  • Alkalmazható mikro- és nanoemulziók előállítására, illetve sejt feltárásra
  • Moduláris kialakítás a szerviz költségek és állásidő csökkentésére
  • Színes érintőképernyő, valós idejű ábrák és a teljesítmény megjelenítésére

A BEE International nagy nyomású homogenizátorok gyártója, amivel stabil szuszpenziók és emulziók állíthatók elő. Ezen túl a berendezéseik alkalmasak szilárd anyagok méretcsökkentésére, valamint sejtek feltárására.