Mosó kamra - Nem GMP

A nem GMP-konform mosó kamra: amikor a kozmetikai, tápszer- és a nem szabályozott gyógyszeripari termelésben kisméretű termékkel érintkező töltő vagy prés eszközök tisztításáról van szó, az FDA/GDP követelmények teljes betartása nem szükséges. Ugyanakkor egy magas minőségi szintű kamrás mosó választásával biztosítható a lehető legjobb tisztítási eredmény. Emellett a költséghatékony egység gyors beruházás megtérülést hoz.

Kivételes tisztítási teljesítmény termékkel érintkező apró alkatrészeken

Az IWT Pharma cég 650C jelű kamrás mosógépe egy kompakt megoldás a gyógyszeripari vagy kozmetikai töltő és préselő gépsorok kisméretű, termékkel érintkező alkatrészeinek mosására. A kompakt méretek és az elérhető elektromos kapcsolótábla révén alkalmas a „faltól falig” elhelyezésre, és ez mind meglévő, mind új létesítmények esetén ideális.

A teljesen automatizált tisztító eljárás a lehető legjobb teljesítményt nyújtja, anélkül, hogy a kézi mosásnál fennálló biztonsági és egészségügyi kockázatok megjelennének. Egyszerű felépítésű, egy intuitív érintő képernyős HMI segítségével egy kezelővel a teljes kontrolt megvalósítja a víz típusán, a hőmérsékletén és a mosószer használaton.

A 650C jelű kamrás mosót a sokoldalú használat és a könnyű karbantartás igényének szem előtt tartásával tervezték. Minden lényeges alkarész elérhető egy csuklós előlapon, beleértve a 2 mosószer tartályt. A közép szintű elől töltős mosó kamra feltöltése és ürítése a felhasználó által méretre szabott berakó kosarakkal történik. Egy kezelő közreműködésével, fokozva a mosó ciklusok gyorsaságát és hatékonyságát.

A mosó kamra teljes terjedelmében rozsdamente acélból készül. Az IWT által kidolgozott oszcilláló fecskendező kar technológia valósítja meg a lehető legjobb tisztítási teljesítményt. Bár eredetileg a nem szabályozott használatra van szánva, a 650C kamrás mosó USB csatlakozón át ciklus-jelentést ad ki, a folyamat nyomon követése és megismételhetősége céljából.

A nem GMP-konform mosó kamra előnyei

  • A kisméretű, termékkel érintkező alkatrészekhez tökéletes
  • Ideális új és meglévő létesítményekbe való telepítésre, faltól falig tulajdonságának köszönhetően
  • Változtatható felhasználói töltés rendszerekkel tökéletes tisztítási teljesítmény
  • Egyszerű, gyorsan és biztonságosan működtethető, karbantartható
  • A környezeti adottságok szerint gőz, vagy elektromos fűtés

Az IWT Pharma automatizált mosó berendezések teljes sorát kínálja a portfóliójában, a gyógyszer és kozmetikai iparra fókuszálva.