Levegő páramentesítő

Levegő páramentesítő: amikor eljárása vagy terméke érzékeny a páratartalomra, a levegő páramentesítők használata jelentős üzemeltetési költség-megtakarítást eredményezhet.

Precíz páratartalom és hőmérsékletszabályozás

A Ventilex páramentesítője számos kiépítésben érkezik, függően a levegő térfogatától, a hőmérséklet-tartománytól, a rendelkezésre álló energiától és minden további biológiai kapacitás-igénytől. A rendszerek a levegő páratartalmát állandó, pontos értéken tartják, az időjárási körülményeire és a terhelés változásaira tekintet nélkül.

Bármilyen gyártási vagy feldolgozási eljárás, ami érzékeny a páratartalomra, hőmérsékletre vagy mikro-organizmusokra, természetes alkalmazási helye egy páramentesítő rendszernek. Függetlenül attól, hogy a munkatér körülményei: 25 ºC és 20% RH, vagy 5ºC és 40% RH, vagy akár –20ºC és –40ºC harmatpont, a rendszer bármikor képes eteket a körülményeket nyúőjtaniday. Az eredmény: egy jobb alapvonal.

Ventilex Drygenic, levegő páramentesítőit egyszerű üzemeltetni, kizárja a lebegőben szálló mikro-organizmusokat és energia és beruházási költség megtakarítást ad.

A levegő páramentesítő előnyei

  • Pontos páratartalom és hőmérsékletszabályozás.
  • A legenergitakarékosabb rendszer a világon.
  • Mikrobiológiai szennyezők eltávolítása; valamennyi levegőben szálló baktérium 97%-át elpusztítja.
  • Nagy hatásfok.
  • Teljesítmény megbízhatóság és nagyon hosszú élettartam.
  • Alacsony üzemeltetési költség és minmális karbantartás.