Légosztályozó (zárt körű)

Zárt-körű légosztályozó: nagy áteresztő képesség, a d97 = 32 µm – 200 µm finomsági tartományban. Ideális az ásványi porok gyártásában, különösen kerámia porok esetében, amiket vas-szennyezés nélkül kell előállítani.

Fokozatmentes finomság állítás, üzemelés közben

A Hosokawa Alpine Ventoplex C berendezése egy zárt-körű légosztályozó. A berendezés külön meghajtott ventilátorral és osztályozókerékkel rendelkezik, amelyek koaxiálisan helyezkednek el.  Ennek köszönhetően a különböző osztályozókerék és ventilátor sebességek állíthatóak be a berendezésen, így lefedve a 32 µm – 200 µm szemcseméret tartományt.

Köszönhetően az alacsony fajlagos energiafelhasználásnak és a finomság fokozatmentes beállíthatóságának, különböző anyagok feldolgozására alkalmas, mint mészkő, oltott mész, fertőtlenítő mész, kohászati mész, bentonit, dolomit, gipsz, samott, kvarc, földfémek, pegmatit, nyers kaolin, foszfor, üvegpor, koptató anyagok, rizsliszt, csontliszt, stb.

Zárt-körű légosztályozó

  • Nagy áteresztőképesség finom és közepesen finom részecskék esetén
  • Túlterhelésre érzéketlen.
  • Alacsony fajlagos energiafelhasználás.
  • Alacsony készülék
  • Könnyen szerelhető kialakítás, alacsony karbantartási költség.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.