Légosztályozó ásványokhoz - Nagy áteresztő képességű

Légosztályozó ásványokhoz: nagy teljesítményű, standard osztályozó a finomtól a közepesen finom szemcsenagyság tartományú anyagokra a d97 = 15 – 150 µm tartományban. Ideális  földfémek, kvarc, nefelin, wollastonite, és más fémek feldolgozásához.

Még nagy beadagolási mennyiségeknél is tartja az osztályozás minőségét

A Hosokawa Alpine ASP Stratoplex berendezése egy nagy teljesítményű légosztályozó, amit finomtól közepesen finom szemcsenagyságú közegek éles elválasztására terveztek a d97 15-150 µm, tartományban. A berendezés osztályozási minősége még nagy beadagolási mennyiségeknél is megmarad.

Az ASP egy tömör és modul-kialakítású berendezés, ami nemcsak csúcsteljesítményt tesz lehetővé, hanem ezt üzemzavar-mentesen, helytakarékosan teszi. Több méretben áll rendelkezésre, akár 100 tonna/óra betáplálási teljesítménnyel.

Gyakran használják az ásványiparban töltőanyagok, (csiszolt) üveg, fémoxidok, kalcium karbonát, cirkónium-fluorid, kaolin, bauxit, stb. szemcséinek osztályozására.

Beszerezhető kopásálló alumínium-oxid bevonattal, ami ellenáll még a legerősebben koptató anyagoknak is. A berendezés könnyen beépíthető egy golyósmalom körbe.

Légosztályozó ásványokhoz előnyei:

  • Magas finom anyag kihozatal, nagy pontosságú vágás, még nagy terhelésnél is.
  • Alacsony fajlagosenergia felhasználás.
  • Egyszeri átömlésű, vagy keringtetett levegős üzemmódban is üzemeltethető
  • Beszerezhető kopásálló kivitelben is, a legerősebb abrazív anyagokhoz.

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.