Légmotoros homogenizátor - Nagy nyomású

A légmotoros homogenizátor: laboratóriumitól kis gyártási kapacitású gyógyszeripari termelés egy berendezésben nagy költséghatékonyságot jelent egy homogenizátor megvásárlásakor. A berendezés széles körben alkalmazható, elsősorban a következő eljárásokhoz: sejt feltárás, részecskeméret-csökkentés, stabil mikro/nanoemulziók készítése, illetve polimerek és liposzómák feldolgozása. A berendezés 15 l/h-s maximális kapacitású, emellett képes laboratóriumi minőségű eredmények produkálására.

Légmotoros, kompakt, kisméretű homogenizátor számos alkalmazáshoz

A Micro DeBEE egy kompakt, laboratóriumi léptékű homogenizátor, amely kisléptékű termelésre is használható. A berendezés meghajtását egy légmotor végzi, a legkisebb feldolgozható mintamennyiség 5 ml, ami 15 l/h-s kapacitásmaximumig növelhető.

A maximálisan elérhető, állítható 3.100 bar-os nyomás, valamint a 350 bar-os ellenoldali nyomás, a kettős-betáplálás, hőcserélő és egyéb opciók kitűnő K+F berendezéssé teszik a Micro DeBEE készüléket.

A berendezés könnyen üzemeltethető, moduláris felépítésének köszönhetően egyszerűen tisztítható, ami csak tovább növeli a berendezés által képviselt értéket.

Előnyei:

  • Kellően rugalmas laboratóriumi és fél-üzemi alkalmazásokhoz is
  • A folyamatidő, nyomás, áramlási sebesség és az anyagra ható erők teljes mértékben alkalmazásra szabhatók
  • Egyszerűen tisztítható és karbantartható
  • 100%-os méretnövelési garancia
https://www.youtube.com/watch?v=USJqL-7PrII

A BEE International nagy nyomású homogenizátorok gyártója, amivel stabil szuszpenziók és emulziók állíthatók elő. Ezen túl a berendezéseik alkalmasak szilárd anyagok méretcsökkentésére, valamint sejtek feltárására.