Lamináris áramlású munkaasztal

Lamináris áramlású munkaasztal: HEPA szűrővel ellátott, vízszintes lamináris levegőáramlás (keresztáram), ami egy ISO 14644-1 (Class 5) szerinti munkaterületet hoz létre, és megakadályozza a levegő bejutását a munkaterületre, és biztosítja a termék védelmét.

Különösen jól adaptálható kórházi, ellenőrző laboratóriumokba és élettudományi környezetbe

A Telstar Life Sciences vízszintes lamináris áramlású munkaasztalok széles és magas munkatérrel rendelkeznek, amit folyamatosan átöblít egy HEPA szűrőn áteresztett, szemcséket nem tartalmazó lamináris levegőárammal, aminek a sebessége megakadályozza a kezelőtől és a laboratóriumi környezetből származó szennyeződést. A lamináris áramlás megakadályozza a munkatérben kezelt tételek keresztszennyezését.

Nyitott rendszerben, a lehető legnagyobb fokú termék-védelmet kínál. Ez különösen alkalmassá teszi a nem veszélyes termékek kezelésére, amik porra és/vagy szennyezőkre érzékenyek, mint például a befecskendezhető gyógyszerek, sejt és szövet tenyészetek, élelmiszer minta-készítmények, terméketlenségi vizsgálatok, valamint mikro-mechanikai, optikai és elektronikai tevékenységek.

A Lamináris áramlású munkaasztal előnyei

  • Robusztus szerkezet és megbízhatóság.
  • Különböző méretekben áll rendelkezésre.
  • Speciális igényekhez adaptálható.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.