Diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez - Laboratóriumi

Laboratóriumi diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez: a laboratóriumni keverőkkel nem volt mindig könnyű dolgozni. Kivenni az összes terméket a kevetőtartályból, és kis adagokat keverni, nem volt olyan könnyű, mint amilyen lehetett volna, és általában, a keverési eljárások gyakran nem voltak hatékonyak, vagy túl lassúak voltak, amikor porokkal vagy kissé viszkózusabb fluidumokkal kellett dolgozni.  Ezt a berendezést kimondottan laboratóriumi léptékű munkákhoz tervezték, ami megbírkózik a korábban említett nehézségekkel.

Könnyen használható, hatékony laboratóriumi keverő

A Magic PLANT sorozat, egy laboratóriumi léptékű keverő rendszer, amit az ilyen méretű keverők használata sotán jelentkező, a korábban említett problémák megoldására terveztek.  Ahol olykor, történetileg, nehéz volt az összes terméket eltávolítani a keverőtartályból, a Magic PLANT magába foglal egy kiadó szelepet a tartály alján és lehetőséget ad a tartály megbillentéséhez, a teljes tartalmának kiöntéséhez.  Ahol nagyon kis adagok feldolgozása a hagyományos laboratóriumi berendezésekkel nehézkes vagy lehetetlen volt, a Magic PLANT keverőtartálya kúpos aljú, ami lehertőséget ad a kis adagok ugyanolyan hatásfokú keverésére, mint a nagy adagoké esetében.  Továbbá, ahol a keveréshez por alakú, tág tartományban mozgó, látszólagos sűrűségű  alkotókat vonnak be, a keverés nehézles vagy lassú volt egy homogén keverék eléréséhez. A Magic PLANT, keverés közben is billenthető, hogy a por jobb éreintkezésbe kerüljön a keverővel, és egy különleges kialakítású, spirál alakú keverő szolgál erre a célra.  Rendelkezésre állnak változatok, amik a legalkalmasabbak a szakaszos, inline vagy por feldolgozó műveletekhez.  Minden változat esetében, a keverés intenzitása és a distpergáló hatás beállítható és a teljes kialakítás modul rendszerű, így könnyű beépítést tesz lehetővé más laboratóriumi berendezések közé.

Diszpergáló gép alacsony viszkozitású közegekhez előnyei:

  • Teljes leürítés a fenéken lévő szelepen keresztül vagy a tartály billentésével
  • Különleges keverőfej geometria
  • Kúpos alakú tartály lehetővé teszi a rendkívül kicsi adagok feldolgozását, amikor szükséges.
  • Jobb keverés és szárítás érhető el, amikor a feldolgozás közben megbillentik a keverőtartályt.
  • A keverő és kavaró hatás intenzitása állítható, az Ön eljárási igényei szerint.

Világszerte vezető laboratóriumi berendezéseire építve, IKA Process (http://www.ikaprocess.com/), a diszpergáló gépek, homogenizálók, keverők, sugár-áramú keverők és dagasztógépek, egy játékszabályokat megváltoztató gyártója.

Filenév Filetípus Fileméret
IKA Magic Plant brochure.pdf application/pdf 2.12 MB