Laboratóriumi kalapácsos malom

Laboratóriumi kalapácsos malom: gyógyszergyári kivitelben, gyógyszergyártási és vegyipari termékek szemnagyságának csökkentésére. A projekttől függően, a malmot egy izolátorba beépítve is szállíthatjuk.

Egyszerűen tisztítható, gyógyszergyártási minőségű kalapácsos malom

A Hosokawa, Hammer Mill (kalapácsos malom) 20/10, egy laboratóriumi eszköz gyógyszergyártási és vegyipari termékek darabos anyagainak és tömbjeinek szemnagyságának csökkentéséhez, ahol a végtermék elérhető  finomsága: < 500 µm, minimális, ennél kisebb szemnagyságú anyaggal.

Könnyen szétszerelhető, ami valamennyi, termékkel érintkező komponens egyszerű és hatékony tisztítását eredményezi. A berendezés belsejének tisztítását, a kalapács-egység eltávolítása, és a csapágyak védelmére, védőburkolat behelyezése után lehet edlvégezni.

Előnyei:

  • cGMP megfelelőségű kialakítás.
  • Modul-rendszerű felépítés.
  • Valamennyi termékkel érintkező komponens egyszerűen és hatékonyan tisztítható.
  • A termékkel érintkező terület éles szétválasztása a csapágy egységtől és a meghajtástól.
  • A termékkel érintkező komponensek autoklávban sterilizálhatók.
  • A szita típusa megrendelés-specifikus (egyedi).

Hosokawa Alpine (www.hosokawa-alpine.com), porok előállítására alkalmas aprító technológiákat kínál, porok, szemcsés anyagok és ömlesztett anyagok előállítására, malmoktól és osztályozóktól komplett, kulcsrakész rendszerekig. K&F és laboratóriumi alkalmazások, valamint ipari termelés. Testre-szabott megoldások porok és szemcsés anyagok feldolgozására a vegyiparban, festék és pigmens gyártáshoz, ásványi nyersanyagok és fémek, gyógyszerek és kozmetikai készítmények, élelmiszerek és állati takarmányok előállítása, gyártása és ipari hulladékok újra hasznosítása céljából.