Laboratóriumi habosító gép

Laboratóriumi habosító berendezés: az élelmiszer-, vegyipar- és műanyagipar fejlesztőinek megbízható keverő és habosító berendezésekre van szükségük, jó minőségű, konzisztens habok előállításához.   Eme iparágak új termékeinek és eljárásainak kifejlesztéséhez olyan vonásokkal rendelkező laboratóriumi berendezésekre van szükség, mint az automatikus gázadagolás és a folyamatváltozók precíz szabályozása, a reprodukálható eredmények elérése érdekében.  Ez egy laboratóriumi berendezés, olyan folyamatok kifejlesztéséhez, amelyek alkalmasak a gyártási szinthez való léptéknövelésre.

Egy teljesen automatikus habosító berendezés a laboratórium részére.

A Hansa Mixer, Pico-Mix berendezése, két elkülöníthető változatban áll rendelkezésre, ahol az egyik, az élelmiszeripar, a másik, a nem élelmiszeripar, mint műanyag és vegyipari termék feldolgozás céljait szolgálja. A berendezések alapvetően azonosak az élelmiszeripari változattal, beleértve az élelmiszeripari szabványoknak és szabályoknak való megfelelőséget.  A Pico-Mix, egy teljesen automatizált keverő és levegőztető / habképző rendszer a szivattyúzható folyadékokhoz, rugalmasságra és pontosságra tervezve. A folyamat szorosan szabályozott, hogy biztosítsa a termelésben beállított reprodukálható eredményeket.  Az előállított, jellemző habsűrűség tartomány: 50 – 900 g per liter.   A keverőfej hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, és tartalmaz egy kettős működtetésű tömítést. A rendszerek automatikus gázadagolást adnak, ami precízen megfelel az Ön receptjének.  Egy felhasználó-barát érintőképernyős vezérlőn keresztül kiírja, és szabályozza a levegő térfogatát és a hab súlyát.  Ahhoz, hogy felülmúlja a versenytárs laboratóriumi habosító berndezéseket, a Hansa Mixer,  Pico-Mix berendezése, tartalmaz tömítés nélküli, excentrikus spirál szivattyút és hőmérséklet-szabályozású fogadótartályokat.

A laboratóriumi habosító berendezés előnyei

  • Tömítés nélküli, alacsony karbantartási igényű szivattyút használ.
  • Kimenő teljesítmény-tartomány: 1 – 12 kg per óra.
  • Könnyen tisztítható és karbantartható.
  • Előállított habsűrűség-tartomány: 50 – 900 g per liter.
  • Automatikus gázadagolás biztosítja az egyenletes habsűrűséget.

Hansa Mixer, modul-rendszerű, nagy precizitású technológiája, a receptúrának megfelelően keveri és/vagy habosítja az adagolható közeget: gázokat, folyadékokat és szilárd anyagokat.