Laboratóriumi fagyasztva szárító

Kompakt laboratóriumi fagyasztva szárító: különösen alkalmas kutató központok számára, ahol nagyobb fagyasztva szárító teljesítményre van szükség. A leggyakoribb alkalmazások közül néhány: orvosi készítmények, fagyasztva szárítási kísérletek, oldatok tartósítása, taxidermia, élelmiszeripari kísérletek, stb.

Az egyszerűen használható laboratóriumi fagyasztva szárító

A Telstar Life-Sciences, LyoAlfa berendezése, egy kompakt laboratóriumi fagyasztva szárító. Egy görgőkre szerelt konzolként érkezik, ami leegyszerűsíti a telepítését. Az egység nagyon rugalmas, lehetővé téve palackok, fiolák vagy ömlesztett termékek egy idejű fagyasztva szárítását, különböző elosztófej rendszerek és egy kamra csatlakoztatásával.

Két típusa létezik: a LyoAlfa 6 -50, aminek a végső kondenzációs hőmérséklete -50 ºC; és a LyoAlfa 6 -80, aminek végső kondenzációs hőmérséklete -80 ºC. Ez nagyobb fagyasztva szárítási sebességet tesz lehetővé, és sokkal alkalmasabb biológiai mintákhoz vagy termékekhez, amelyek nagyon alacsony eutektikus vagy összezuhanási ponttal rendelkeznek.

Előnyei

  • Az egység két-fokozatú vákuum szivattyúval érkezik, a konzolba építve.
  • Az összes kritikus alkatrész AISI 316L típusú rozsdamentes acélból készül.
  • Minden időpontban kijelzi a kondenzációs hőmérsékletét és a vákuum értékét.
  • Segédkamra az elosztófej közvetlen csatlakoztatásához.
  • Alkalmas nagyon alacsony eutektikus vagy összeomlási pontú biológiai mintákhoz vagy termékekhez.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.