Kompakt lamináris áramlású asztal

Kompakt lamináris áramlású asztal: HEPA szűréssel ellátott, vízszintes lamináris levegő-áramlásos kabin (keresztáram), ami egy optimalizált szabad teret hoz létre a műveletek ISO 14644-1 (Class 5) szerinti körülmények közötti végzéséhez.

Kompakt fülke, ami könnyű hozzáférést kínál a nem veszélyes termékek manipulálásához

A Telstar Life Sciences Mini-H lamináris áramlású munkaasztala, ami a termék legmagasabb fokú védelmét nyújtja a porral és szennyezőkkel szemben, egy nem veszélyes anyagokhoz való, nyitott fülkében, mint a sejt és szövet tenyészetek, élelmiszer vizsgálati készítmények, befecskendezhető gyógyszer-készítmények. Ez alkalmazható mikro-mechanikai, optikai és elektronikai tevékenységekhez is.

A kompakt, vízszintes lamináris áramlású munkaasztal HEPA levegőszűrőt tartalmaz, mentes az idegen szemcséktől, és lamináris áramlással öblíti át az előkészítő területet, megakadályozva a közvetlen vagy keresztszennyezést.

Köszönhetően a nagyon kompakt kiépítésnek, a Telstar Mini-H lehetőséget ad a termék védelmét szolgáló fülkének a termék hasznosítására szolgáló hely közelében történő telepítésére.

A Kompakt lamináris áramlású asztal előnyei

  • A kabinet kerete epoxi bevonatú, horganyzott acél.
  • A minimálisra csökkentett szélesség és magasság kompatibilissé teszi minden laboratóriumi ajtóval és mérettel.
  • A főszűrő könnyedén elérhető a fülkéből, csere céljából.
  • Kivehető, hőkezelt üvegfalak a fülke oldalán.
  • Class 100 besorolású munkaállomás a Fed. Std. 209 és BS 5295 szerint.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.