Kisüzemi szeletelőgép diófélékhez

Kisüzemi szeletelőgép: Számos cukrászati és sütőipari termék előállításához használnak dióféléket akár fő összetevőként, akár dekorációként. Sok recept megköveteli, hogy a felhasznált diófélék pontosan a kívánt méretre legyenek felszeletelve. A hagyományos kisüzemi gépek hajlamosak összezúzni a hozzávalókat, ami rossz hatással lehet a minőségre és az ízekre, azonban egy szeletelési megoldás egyaránt képes flexibilitást és magas minőséget biztosítani.

Pontos és állítható szeletelőgép diófélék szeleteléséhez és granulálásához

Az olasz DSC által gyártott TR 100 egy sokoldalú szeletelő és aprító berendezés kis mennyiségű gyártáshoz. Hordozható és erős, így a TR100 ideális megoldás lehet nem csak diófélék, de más kemény alapanyagokhoz is, például csokoládékhoz és kekszekhez.

Rozsdamentes acélból készült és kivehető betápláló garattal van felszerelve, megkönnyítve a TR 100 külső és belső tisztítását.

A gép két pár, külön-külön is állítható szeletelő hengerrel van felszerelve. A legalsó hengerpár gránitból készült és szintén állítható, lehetővé téve, hogy a végső termék szemcseméretei egységesek legyenek. A termék szemcsemérete a szeletelők távolságával állítható, durva szemcséktől akár 0,1 mm-es porokig.

A berendezést könnyen kezelhető vezérlőpanellel szerelték fel, amelyen a szeletelő és a legalsó kalibráló hengerpár sebességét külön-külön lehet állítani. Ha a termelés úgy kívánja, a TR 100 működhet csak a szeletelő hengerpár használatával is.

Kisüzemi szeletelőgép előnyei:

  • Ideális kisüzemi szeletelési-aprítási megoldás, amely nem befolyásolja a termék minőségét
  • Egyszerűen működtethető, könnyen tisztítható és mobil
  • Állítható aprítási tartomány: durva szemcséstől a porszerű állagig
  • Szeletelés, nem zúzás – nincs hőképződésből eredő károsodás vagy olajveszteség
  • Egyéb kemény összetevőkhöz is alkalmazható, mint csokoládék vagy kekszek

 

 

DSC s.r.l. (https://www.dsccn.com/) is an Italial supplier, which specializes on small scale equipment for confectionery industry.