Kis tasak csomagoló gép

A tasakba csomagolás kényelmes és népszerű módszer a gyógyszeripar, kozmetika és az élelmiszeripar széles termékskálájához. A kis tárgyak vagy adagok előállítására előnyösek a kisebb léptékű kis tasak csomagoló gépek, amelyek a kívánt méretet hatékonyan és a lehető legnagyobb sebességgel képesek gyártani.

Kompakt HFFS megoldás kis tasakokhoz

A Bossar B1000 típusú csomagológépe olyan kompakt HFFS készülék, amelyet kifejezetten kisméretű tasakok töltésére terveztek. A megfelelő termékekre példaként említhetők az egyszer használatos törlőkendők, kozmetikai termékek vagy fűszerek és szószok.

A B1000 három különböző típusú, cserélhető töltőegységet foglal magába, mely akár a percenként 90 tasakos sebességet is elérheti a töltendő terméktől függően. A tasak mérete 45×45 mm-től legfeljebb 100×135 mm-ig terjedhet, maximális töltési térfogata 50 ml.

A bütykös meghajtású szállító rudak ideális egyensúlyt teremtenek a teljesítmény és az ár között. A hosszú élettartam és a könnyű tisztítás érdekében az összes termék érintkező alkatrész AISI 316L rozsdamentes acélból készül. A gépkeret alapesetben szénacélból készül, de opcionálisan AISI 304 rozsdamentes acélból is rendelhető, ha a higiénikus megoldás az egész gyártási területen szükséges.

A B1000 „tükörkép” konfigurációban gyártható, amely lehetővé teszi, hogy 2 gépet egymás felé nézzenek a többszörös üzemeltetés megkönnyítése és a személyzet csökkentése érdekében.

Nedves törlőkendő gyártásához a B1000 dedikált változata kapható 45×70 mm-től 60×80 mm-es tasak méretig.

Kis tasak csomagoló előnyei:

Kisméretű tasakokhoz optimalizálva, akár 90 egység/perc töltési sebességgel

A mechanikus mozgó rudas kivitel megbízhatóságot és hosszú élettartamot biztosít

Rugalmasan változtatható tasakméret és 3 különböző töltési konfiguráció

Dedikált nedves törlőkendő csomagológép is elérhető változat

Rozsdamentes acél szerkezeti anyag egyszerű tisztítást és karbantartást jelent

 

Bossar designs and manufactures a wide range of HFFS packaging machines featuring a full-servo control system.