Kis méretű fagyasztva szárító

A fagyasztva szárítás összetett és időigényes eljárás, amelynek során fenntartható a termék minősége, magas higiéniai szintet követelő, érzékeny és költséges folyamat. Egy kis méretű fagyasztva szárító, amelyet termékfejlesztési és méretnövelési feladatokra terveztek, fenntartja a termék minőségét és állagát a hagyományos szárítási eljárásokhoz túl érzékeny termékeknél is.

A higiénikus fagyasztva szárítás kiemelkedő termék minőséget biztosít

A Sicca Dania cég F30 jelű félüzemi fagyasztva szárítója jellemzően olyan értékes termékek vízmentesítésére használatos, mint a tápszerek, élelmiszerek, gyógyszerek, és az instant kávé.  Egy higiénikus, ömlesztett anyag fagyasztva szárító, külső kondenzátorral, amely elkülöníthető a szárító kamrától. Az szublimációhoz elektromos fűtést használ, amely egyenletes hőmérséklet eloszlást biztosít a teljes tálca felületen, a minőség érdekében. Nem számít, milyen összetett a feldolgozott termék, úgy van kialakítva, hogy lehetővé teszi az optimális fagyasztva szárítást, szem előtt tartva a higiénia és a fertőtlenítés legmagasabb szintjét.

A félüzemi méretű fagyasztva szárító különösen alkalmas, hogy megőrizze a kávé aromáját az instant kávé gyártása során, fenntartva a vízben oldott élelmiszerek állagát és minőségét, és hogy kíméletesen szárítson probiotikus baktériumokat, enzimeket, algákat stb.

Kis méretű fagyasztva szárító előnyei:

  • A legmagasabb higiéniai szintű kialakítás, szivárgás kizárva
  • Méretnöveléshez és minimális karbantartási költségekhez van optimalizálva
  • Megtartja a termék minőségét

SiccaDania Group is a world-leading manufacturer of drying, evaporating and mixing technologies in the food & beverage and nutraceutical industries.