Kézi prés kozmetikai porokhoz

A poralakú kozmetikai termékek tervezéséhez, gyártásához és vizsgálatához szükség van kis léptékű préselési megoldásra. A porok pontos préselésére való alkalmaság és a présnyomásról szerzett tapasztalat lehetővé teszi a termeléshez történő méretnövelést és a mintavételt a gyártósorról a minőség ellenőrzéshez. A modern laboratóriumi méretű prés megoldások nagyobb pontosságot és teljesítményt nyújtva növelik a termelést előkészítő mintázások hatékonyságát és a vizsgáló eljárásokat.

Laboratóriumi méretű por préselő megoldások

A Lorenzato cég LM jelű kiemelkedő minőségű por préselő megoldását a termék fejlesztéshez vagy a minták vizsgálatához használják a kozmetikai iparban.

Az LM1 nagy pontosságú kézi működtetésű eszköz, amely megéri az árát. Kézzel működtetett hidraulikus prés, beépített nyomás érték kijelzéssel.

A robusztus felépítésű LM1 anódizált alumínium anyagú LM1, amely mindössze 15 kg súlyú, minden típusú kozmetikai por, többek között szemhéj festék, arcpirosító és arc porok vizsgálatára és mintázására alkalmas.

Az LM3 pneumatikus és hidraulikus működtetésű prés, amely kis léptékű termeléshez és laboratóriumi munkákhoz alkalmas. Szabályozása kézi működtetésű, beállítható a bélyegző nyomás és a munka ciklus ideje.

Mindkét LM sorozatú modell asztali használatra van tervezve, beállítható lábakkal, anódizált alumínium szerkezeti anyaggal, könnyű működtetni és tisztítani.

A BERENDEZÉS ELŐNYEI

  • Laboratóriumi léptékű megoldások, termékfejlesztéshez, vizsgálatokhoz, gyártósor mintázáshoz
  • Asztali működtetés, kis helyigénnyel
  • Kézi és pneumatikus rásegítő funkciók, igény szerint
  • Különösen ellenálló kialakítás, anodizált alumínium felületekkel
  • Egyszerű működés, gyors és könnyű tisztítás

Starting in the production of high precision stamps and dies for jewelry industry, Lorenzato used its experience and reliability to start the production of machines and moulds for cosmetic industry.