Kemény Cukorka Csomagológép - nagy sebességű

Az alulról hajtott csomagolás keménycukorkákhoz, karamellekhez és eclairekhez vonzó opció. A hagyományos csomagolási megoldások azonban gyakran túlságosan durvák a termékhez, hogy nagyobb sebességgel használható opciót kínáljanak, és további egységeket igényelnek a másodlagos csomagolás hozzáadásához. A kifejezetten erre a célra kialakított, nagy sebességű hajtó, kemény cukorka csomagológép kombinálva párnacsomagolóval szem előtt tartva a finom bánásmódot, megnövelt teljesítményt és csökkentett költségeket kínál még kiváló minőségű és érzékeny termékek esetében is.

Kombinált hajtó és párnacsomagoló, többszörös csomagolású keménycukorkákhoz

A Theegarten Pactec HCW4 + FPC5 egyedi tervezésű, nagy sebességű csomagológép, amely keménycukorkák és hasonló termékek hajtogatott csomagolás készítésére szolgál. A nagy sebességű párnacsomagoló egység közvetlen csatlakoztatása lehetővé teszi az egyes termékek csoportosítását és másodlagos csomagolását, amely növeli a hatékonyságot és csökkenti a költségeket.

Az 1500 darab / perc teljesítményű működésre tervezett HCW4 + FPC5 dolgozhat viaszpapírral, celofánnal, polipropilénnel vagy alumíniummal / bevont papírral, ezután a csoportosított termékeket, melegen vagy hidegen hegesztett fóliával párnacsomagolja.

Gyengéd bánásmódra tervezve a folyamatos mozgás elvét használja, hogy még az érzékeny termékeket is gyorsan csomagolhassa. A legmagasabb minőséget az integrált válogatóállomással ellátott etetőrendszer is biztosítja, amely a cukorport, a forgácsot és a törött darabokat a csomagolás előtt eltávolítja.

Az párnacsomagoló egység szervomotoros előhívási rendszerrel van felszerelve, ez lehetővé teszi a fólia pontos illesztését a nyomtatási jelnél teljes sebességen, minimalizálva a hibás termékek mennyiségét.

A kombinált egységet egyetlen érintőképernyős HMI vezérli, így csak egy kezelőre van szükség. A HCW4 + FPC5 kiválóan hozzáférhető minden területen, megkönnyítve a működést, a karbantartást és a tisztítást.

Kemény cukorka csomagológép előnyei:

  • Kombinált hajtogató és párnacsomagoló rendszer a maximális hatékonyságért
  • Nagy sebességű működés, akár 1500 darab / perc
  • Lehetővé teszi a csomagolást sokféle anyag felhasználásával
  • Az egyfelhasználós működtetés csökkenti a költségeket
  • Különféle bemeneti és kimeneti lehetőségek minden sorhoz

 

Theegarten Pactec (https://www.theegarten-pactec.de/home) is a German supplier of high-speed packaging machines for confectionery industry.