Kemény cukorka adagoló - Keményítő nélküli

A kemény cukorkák formázása megköveteli a szirupok gondos kezelését, hogy elkerüljük az olyan minőség hibákat, mint a repedezés és habzás. Egy célszerűen jól meghatározott kemény cukorka adagoló megoldás első osztályú termék minőséget biztosít, miközben csökkenti a működési költségeket az alacsony törmelék arány és a gyors termékváltás és tisztítás következtében.

Kiváló minőségű és hatékonyságú kemény cukorka adagoló, rugalmas opciókkal

A Baker Perkins cég által ajánlott ServoForm Hard Candy Depositor (kemény cukorka adagoló)t a legjobb minőség szolgáltatására tervezték folyamatos gyártási feltételek között. Ezek a nagyon hatékony egylövetű adagolók sokféle termék típushoz alkalmazhatók, az egyszerű egyszínű szilárd cukorkáktól kezdve a csíkos vagy réteges és akár belül töltött termékekig. Legfeljebb négy szín vagy összetevő lehetséges, ami különösen vonzóvá teszi a ServoForm egységet a termelési rugalmasságra törekvő gyártók számára.

A ServoForm kialakítása a minőség optimalizálására törekszik, beleértve a lágy „bekapás-élményt” és a javított aroma kibocsátást. Ezt azáltal éri el, hogy a végső nedvességtartalommal helyezi a szirupot közvetlenül a formába. Így olyan cukorka képződik, amely nem reped és kristálytiszta, lágy felületű, elkerülve a buborékképződést és az éles sarkokat. az ilyen cukorkák jobban ízlenek, a javított aroma kibocsátás és a „bekapás élmény” miatt.

A ServoForm oly módon járul hozzá a javított hatékonysághoz és alacsonyabb költségekhez, hogy a nagyon alacsony törmelék arányra törekszik. A cukorka méret és súly pontosságának következetesen magas szintje a további csomagolási eljárásnál is hatékonyságot jelent, és a teljesen automatizált rendszer minimális kezelői beavatkozást igényel.

A megerősített higiéniára törekvő kialakítás teljesen automatikus mosó eljárást tartalmaz, emberi beavatkozás nélkül, minden oldalról könnyű megközelítéssel. A holtidő minimális, a megbízható szervó hajtásoknak és a gyors termékváltó eljárásoknak köszönhetően.

ELŐNYEI

  • Hangsúlyosan a minőségre törekvő kialakítású kemény cukorka gyártás
  • A csökkentett veszteségek és a következetes termék minőség költségcsökkentő hatású
  • Többféle termék formázható, réteges, csíkos, több színű és töltött
  • Opciók segítségével ugyanezzel az egységgel nyalókák és lágy cukorkák is készíthetők

 

https://www.youtube.com/watch?v=zJNk2hb1N4Q

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.