Kapszula vizsgáló - vizuális

A kapszula csomagolás milyensége kritikus tényező, amely erősen befolyásolja a gyógyszer minőségét. A fogyasztói elégedettségre következésképpen erős hatással van. A kapszulák automatikus felügyelete bármely hiba kiküszöbölése érdekében biztosítja a problémák elkerülését pl. a márka elismertsége szempontjából. Ezt egy automata kapszula vizsgáló géppel könnyen biztosíthatjuk.

Kapszulák válogatása és minőségi vizsgálata automatizálással

A Sensum cég Stream nevű nagy kapacitású kapszula minőségellenőrző berendezése alkalmas kapszulák minőségének vizsgálatára és követésére. A gép lehetővé teszi a vizsgálatot a kapszulák szállítószalagon való haladása közben azzal a képességgel, hogy előre mozgás közben a kapszula a tengelye körül forog. A berendezés több mint 20 képet tud készíteni minden egyes termékről, biztosítva, hogy felfedezi a lehetséges hibák széles választékát. A gép a grafikus felhasználói interfész segítségével irányítható. A terméket szétválogatja a szennyezés, horpadás, folt, lyuk, buborék, egyenetlenség és festés hiba alapján. Minden egyes termék mozgását monitorozza a válogatásig, amikor sűrített levegő segítségével kerül a megfelelő helyre. A berendezés kialakítása egyszerű, teljes és felhasználó barát, ami növeli elfogadottságát a gyógyszeriparban.

Kapszula vizsgáló előnyei:

  • Vizsgálati kapacitás kb. 120.000 / óra
  • 5-től 000 méretű kapszulákat képes válogatni
  • Szín érzékenység 3D-s képelemzéssel
  • Egyszerű használat, tisztítás és átállítás

 

Sensum specialises in the development and production of automatic visual inspection systems for the pharmaceutical and nutraceutical industry.

Filenév Filetípus Fileméret
Sensum_STREAM_Core_eng.pdf application/pdf 1.55 MB