Kapszula portalanító és emelő gép

A gyógyszeriparban különböző eszközöket használni a tabletták emelésére, portalanítására és polírozására, és ezeket a lépéseket külön elvégezni időveszteséggel jár. A tabletták, kemény és lágy zselatin kapszulák gyártásánál és csomagolásánál a gyártóknak olyan minőségügyi kihívásokkal kell szembe nézni, mint a nem egységesített emelők, hibák a portalanításkor és a termék nem megfelelő megjelenése. Hogy a gyógyszergyártók megbirkózzanak az ilyen minőségi kihívásokkal, jó választás egy automatizált Kapszula portalanító és emelő gép, amellyel idő takarítható meg, és fenntartható a termék legmagasabb minősége.

Kapszula portalanítás, emelése és polírozása

A Sensum cég HELIX nevű gép sorozata automatikus függőleges emelő, portalanító és polírozó. Használható különböző méretű és formájú tablettákhoz, kemény és lágy zselatin kapszulákhoz. A gép egyidejűleg felhordja, portalanítja és polírozza a tablettákat, a kemény és lágy zselatin kapszulákat. Állandó levegő áramlás emeli föl és portalanítja a termékeket, miközben forgó spirális kefe végzi a gyengéd polírozást. Felhasználóbarát, nincs szükség különböző formátum alkatrészekre. Ergonomikus, szerszámot nem igénylő, modul rendszerű kialakítása lehetővé teszi egyszerű és rugalmas használatát különböző helyzetekben és magasságokhoz.  A kompakt és mobil gép alkalmazható a tablettagyártás és bevonás, a palack töltés, bliszterezés, fém detektálás, kapszula töltés és súlymérés területén. Képes ellátni a vonalban lévő segédberendezéseket, elszigetelési megoldásokat és az önálló minőség ellenőrzést.

Kapszula portalanító előnyei

  • Több funkciós (felhordás, portalanítás, polírozás)
  • Ergonomikus kialakítás (modul alkatrészek, szerszám nélküli kezelés, kis alapterület)
  • Beilleszthető bármely gyártó vagy csomagoló gépsorba

Sensum specialises in the development and production of automatic visual inspection systems for the pharmaceutical and nutraceutical industry.

Filenév Filetípus Fileméret
Sensum_HELIX_Core_Brochure_EN.pdf application/pdf 0.74 MB