Bliszter csomagoló gép

Az ipari bliszter csomagoló gép: teljesen automatizált bliszter csomagolás tökéletes magoldás a nagy teljesítményű gyógyszer kiszerelésben, tekintettel a terméket megvédő légtömör szigetelésre és hogy kialakítás az adagolásnak megfelelően vonzó megjelenésű lehet. A teljes skálájú, nagy sebességű, nagy pontosságú, folyamatos csomagológép nagy hatékonyságú üzemeltetése a kívánt kibocsátási teljesítménnyel nagyon fontos.

Nagy teljesítményű gyógyszeripari bliszter csomagoló gép

A FamarTec cég TF320 jelű bliszter csomagoló gépe a maga 600 bliszter/perces teljesítményével tökéletes magoldás a nagyteljesítményű gyógyszergyártó vonalak számára. Maximális hatékonyságra és beruházás megtérülésre van tervezve, egy, kettő és csúcsteljesítményénél három bliszter sorral tud dolgozni, minimális hulladék mellett.

Nagy teljesítménye mellett a TF320 igen kompakt, és rugalmasan beilleszthető bármilyen termelési környezetbe, ellátható egyenes vonalú és 90°-os kitápláló szállítószalaggal, (elől vagy hátul) befoglaló méretei csak: 4100mm x 1790mm x 1870mm.

A TF320 az összes GMP szabvánnyal összhangban van tervezve és kivitelezve, rozsdamentes vázzal. Egyszerű hozzáférést tesz lehetővé mind a karbantartás mind a tisztítás számára jól elkülönítve a gyógyszerrel érintkező és a gépészeti zónákat – a betöltő zóna speciális kialakítású a higiéné javítása és a keresztszennyezés kockázatának elkerülése érdekében. A biztonsági berendezések megvédik a kezelőt, leállítják a gépet, ha valamelyik védőburkolat nyitva van.

A géphez kiegészítő egységek széles tartománya illeszthető, pl. vibrátoros betöltő garat, univerzális vagy dedikált töltő automata, a mikro lyukak ellenőrzése az alumíniumon, vizuális ellenőrző kamera, automata selejt kidobó, a bliszter levelek keresztperforálása és különböző rendszerű kód- és gyártási szám nyomtatók. A TF320 táv-ellenőrző rendszerrel van felszerelve. A mérnökök minden esetet online diagnosztizálhatnak, anélkül, hogy a helyszínen kellene lenniük, csökkentve ezzel a hibákból származó holtidőket.

A gép előnyei

  •  600 bliszter percenkénti teljesítményével ideális a nagy gyógyszer üzemek számára
  • Az opciók teljes tartománya kielégíti a felhasználók meghatározott termelési igényeit
  • A szervo motorokkal megvalósított gép funkciók növelik a megbízhatóságot és könnyítik a beállítást
  • A táv ellenőrző rendszer lehetővé teszi az online támogatást és csökkenti a holtidőket
https://www.youtube.com/watch?v=x7nJML9ZdYs

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.