In-line folyamatos keverő

In-line folyamatos keverő: ha váltani tervez a keverési technológiájában, szakaszosról folyamatos üzeműre, akkor egy in-line keverési megoldás megvalósítása igazi kihívás lehet.

In-line, folyamatos keverő, gyors reagálással és minimális holttérrel

A Hosokawa Modulomix berendezése, egy folyamatos, modul-kialakítású és kompakt keverő. A Modulomix gyorsan indítható és leállítható, gyorsan reagál a változásokra és a berendezésben minimális termék marad a leállítást követően. Ezeknek a tulajdonságainak köszönhetően az eszköz kifejezetten hasznos a gyógyszeripari termelésnél.

A Modulomix legfőbb előnye a moduláris kialakítása, aminek köszönhetően könnyen kombinálható LIW típusú adagolókkal, PTS rendszerekkel, más folyamatos keverőkkel, illetve a keverők követő feldolgozó berendezésekkel, mint a nedves granulálók/kompaktálók. A minőségbiztosítási szempontokat előtérbe helyezve a berendezés PAT technológiával is felszerelhető. A Modulomix keverők kaszkád rendszerű összekapcsolásának köszönhetően pedig különböző keverési környezeteket is egyesíthet egy fázisban, így adaptálva a folyamathoz.

Előnyei:

  • Gyors, homogén keverés.
  • kis mértékű hőmérséklet-emelkedés
  • Kevés visszamaradó anyag (még veszélyhelyzeti leállítás esetében is) és gyors válaszadás.
  • Teljesítmény: 2 kg/h – 200 kg/h.
  • Egyszerűen integrálható PAT eszközökkel.

Száraz és nedves porok mechaanikus és termikus keverésére, szárítására és tömörítésére szakosodott.