Petri-csésze feliratozó gép

Egy Petri-csésze feliratozó gép beépítése meglévő töltősorba gyakran komplex és költséges feladat. Egy teljesen flexibilis feliratozó berendezés, amely bármilyen tintasugárral kompatibilis és könnyen beépíthető bármilyen gyártósorba, vagy akár önmagában is használható, azonban gyorsan megtérülő befektetés lehet.

Moduláris tintasugaras nyomtató Petri-csészék oldalának feliratozásához

Az IQ Designs által gyártott IQ-RPS egy teljesen flexibilis, gyors nyomtató rendszer Petri-csészék oldalának feliratozásához. Tervezése során a maximális flexibilitásra törekedtek, így az IQ-RPS beépíthető bármely Petri-csésze töltő rendszerbe, ugyanúgy, mint az IQ Designs új töltősoraiba, de akár önálló berendezésként is használható.

Az IQ-RPS képes mindenre, amire egy ipari tintasugaras nyomtató képes lehet, beleértve szövegek és vonalkódok nyomtatását is, akár majdnem 360 fokban a Petri-csésze oldalán. Óránként akár 10 000 csésze feliratozására is képes lehet.

A berendezés rendkívül kompakt, mindössze 60 x 60 cm alapterülettel, ezért gyakorlatilag bárhová beilleszthető.

Petri-csésze feliratozó előnyei:

  • Bármilyen Petri-csésze töltővel kompatibilis, de önállóan is működtethető
  • Nagy kapacitású, akár 10 000 db/órás teljesítményre is képes
  • Minden ipari tintasugaras nyomtatóval összekapcsolható
  • Akár 360°-os nyomtatást is lehetővé tesz
  • Kisméretű, tehát bárhova elfér

IQ Designs, Inc. develops innovative solutions for laboratory and production environments. The company specializes in petri dish filling machinery.