Granola törőgép - sült granola lapokhoz

A nagyméretű táblákban elkészült granolán még dolgozni kell, hogy végtermékké alakítsuk.  Ahhoz hogy prémium reggeli müzli vagy jó minőségű gyümölcs csipsz lehessen belőle, a granola táblát a végterméknek való darabokra kell törni és darálni.A külön erre a célra tervezett granola törőgép kiváló, megbízhatóan egyenletes végterméket szolgáltat, minimális veszteséggel.

Erre a célra tervezett törő és daráló, kiemelkedő minőségű granola termékhez

A Baker Perkins cég által ajánlott Granola Breaker & Kibblert külön erre a célra, jó minőségű és prémium gabonaféléből készült granola és csipsz termékek gyártásához tervezték. Beszerezhető magában álló rendszerként és úgy is, mint a teljesen integrált Baker Perkins granola gyártósor része, az egység a felhasználó meghatározott igényének megfelelő tökéletesen darált granolát állít elő.

A Baker Perkins Granola Breaker and Kibbler három egységből áll. Az első az elő-törő. Ez kapja meg a sült táblát a sütő hűtő szakaszából és kíméletesen megtöri a folyamatos lapot. A gondosan kialakított forgó törő pengék átalakítják a táblát a következő művelethez alkalmas nagyobb darabokká.

A nagyobb darabokat egy változtatható sebességű vibrációs konvejor kíméletesen az egybeépített daráló egységbe továbbítja. A konvejor többféle szélességben elérhető, hogy illeszkedjen a daráló méretéhez. Rozsdamentes acél anyagú, a könnyű tisztítás és karbantartás érekében nyitott keretes kialakítású.

A darabok ezután bekerülnek a darálóba. A Baker Perkins daráló egység egymással szemben forgó rozsdamentes acél pengéket használ, hogy a nagyobb darabokat tökéletesen a kívánt méretűre darálja. Ezeket utána felhasználó szállító rendszere a termelési folyamat következő állomásához viszi.

Granola törőgép előnyei:

  • Rozsdamentes acél és nyitott keretes kialakítás a tisztítás és karbantartás megkönnyítésére
  • Nagy pontosságú törés és darálás a jó minőségű eredmények érdekében
  • Szabályozott, változtatható sebesség a tökéletes eredmény érdekében minden granola receptnél
  • Nagy teljesítményű egyedülálló egység, akár 1600 mm széles sütőhöz illeszkedve
  • Zökkenőmentes beilleszthetőség más Baker Perkins granola gyártó egységekhez

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.