Granola sütő - Konvekciós

A jó minőségű granola termékek gyártásánál tökéletes sütés a követelmény az optimális szín, íz és fogyasztási élmény szempontjából. A nagy teljesítményű granola sütő változó hőmérséklet profilokat teljesít, azaz nem stabil sütési környezetet. Egy külön erre a célra tervezett nagy teljesítményű granola sütő javítja a termék minőséget, gyors sütést tesz lehetővé csökkentett energiafogyasztás mellett.

Energiatakarékos granola sütő, minőségi termékekhez

A Baker Perkins cég TruBake nevű sütőjét külön a granola termékek készítéséhez, kiváló sütési feltételek előállítására tervezték. Egy fejlesztett, közvetlen konvekcióval működő sütő használata lehetővé teszi a hőmérséklet pontos szabályozását, és egy meghatározott hőmérséklet görbét a sütési ciklus folyamán.

Az áramló levegő mennyiségének és áramlási sebességének növelésével a TruBake alacsonyabb hőmérséklettel ugyanolyan tökéletes eredményt ér el, mint a hagyományos sütő. Ez energia költség megtakarítást jelent, a végtermék minőségére gyakorolt hatás nélkül.

A sütő szalag felett és alatt nagynyomású térből keskeny légrésen át távozó meleg levegő biztosítja a teljesen egyenletes levegő elosztást a teljes szélesség mentén. A szalag szélénél az egyenetlenségek megelőzésére a nagynyomású térből állítható résű redőnnyel szabályozható a kiáramlás ezen a fontos területen.

A TruBake egy egyedi felhasználóbarát HMI érintő képernyővel van vezérelve, amely teljes recept alapú szabályozást és a sütő folyamat teljes képi megjelenítését ajánlja. A tervezés a higiéniát szem előtt tartva lehetővé tette a hozzáférést a TruBake sütő kamra minden alkatrészéhez a tisztítás megkönnyítésére, és kiváló távolságot a sütő szalag alatt a padló eléréséhez.

Előnyei:

  • A tökéletes eredmény elérése érdekében külön a granola gyártáshoz tervezték
  • Kényszerített levegőáramlás a kiemelkedően egyenletes sütéshez
  • A gazdaságos kialakítás kiváló minőséget szolgáltat, csökkentett energiafogyasztás
  • Könnyű működtetni és tisztítani, a holtidő csökkentése érdekében

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.