GMP fagyasztva szárító

GMP fagyasztva szárító: klinikai próbák, kísérleti és fél-üzemi, valamint ipari méretű szárítási eljárásokhoz tervezték, a legszigorúbb GMP és jogszabályi előírásoknak megfelelően, és összhangban a legújabb fagyasztva szárító technológiai irányzatokkal.

A legjobb egyensúly az előírások, minőség, költség és átfutási idő között

A Telstar Life-Sciences Lyonomic sorozata csúcsminőségű fagyasztva szárító rendszerek, modul-rendszerű tervezve és építve, hogy átfogó, standard típusokat és gyári opciókat adjon.

Telstar fagyasztva szárító, belső polcos, csatornás kialakítása a termék magas fokú homogenitását biztosítja a fagyasztás, a primer és szekunder szárítás műveleteiben. A Telstar által tervezett, SCADA felügyeleti, vezérlő – szabályozó és adatgyűjtő rendszere lehetővé teszi a vevő számára a gép működésének értelmezését, és a folyamatról információk begyűjtését, amik a döntéshozatalhoz, az adagjelentéshez szükségesek, mindez teljes összhangban az FDA 21 CFR, 11. Rész: – Elektronikus adatgyűjtési útmutatók előírásaival.

A GMP fagyasztva szárító előnyei

  • Fagyasztva szárító felületek tartománya: 4 m2 – 50 m2.
  • Karbantartás céljából az összes komponens könnyedén hozzáférhető, optimalizálva az ehhez szükséges helyigényt.
  • A termék magas fokú homogenitását biztosítja a fagyasztás, primer és szekunder szárítás műveletei során.
  • Lehetőséget ad a felhasználónak a gép műveleteinek értelmezésére, és az eljárásra vonatkozó információk begyűjtésére a döntéshozatalhoz.
  • Megfelel az FDA 21 CFR, 11. Rész: – Elektronikus adatgyűjtési útmutató előírásainak.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.