GMP autokláv

GMP autokláv: Amikor hőmérsékletre nem érzékeny termékeket kíván sterilizálni és kezelni, akkor szeretne a jelen módszer hőmérsékletnek és páratartalomnak ellenálló körülményei birtokába jutni, a gyógyszer- és a biotechnológiai iparban.

Ergonómia és rugalmasság

A Telstar Life-Sciences, Sterimega autoklávjai gőzzel sterilizáló egységek, amiket termékek széles választékának feldolgozására terveztek: szilárd és porózus termékek és folyadékok a gyógyszergyártásban. Az egységek magas műszaki teljesítményt kínálnak és GMP szerinti kialakításúak, megfelelve a hatályos európai szabványoknak: EN 285, PED, CE jelölés, stb. Minden egység, mint egy a GMP autokláv, testreszabható, hozzáadva néhány műszaki vonást, amik bármilyen követelmény teljesítéséhez javítják a teljesítményt.

A legerismertebb sterilizálási módszer, amikor hőmérsékletre nem érzékeny termékeket kezel olyan alkalmazásokban, mint folyadékok lezárt, hő-rezzentésnek ellenálló tartályokban: fecskendő ampullákban, fiolákban, stb.

A GMP autokláv előnyei

  • Anyagok széles választékának feldolgozására alkalmas.
  • GMP szerinti kialakítás, a hatályos európai szabványoknak megfelelően.
  • Testreszabható, különböző műszaki vonások hozzáadásával, amik a legtöbb követelménynek megfelelő jobb teljesítményt nyújtanak.
  • Teljesen szaniter kialakítás.
  • Egyszerű üzemeltetés.

Telstar Life Science Solutions, beépített, automatikus feladó/leszedő rendszerrel szerelt GMP liofilizálókat, szennyeződés ellenőrző berendezéseket, befecskendezéshez és tiszta gőzhöz víztisztítókat, nedves autoklávokat , száraz hevítő kemencéket, víz desztillálókat, tiszta-gőz fejlesztőket, ipari leeresztő rendszereket, bezárt izolátorokat és mérőfülkéket tervez és gyárt.