Gabonafőző gép - folyamatos működésű

Egész vagy őrölt gabonafélék gőzzel való főzése a legjobb módszer a legjobb szerkezet és aroma előállításához, a tápanyag tartalom megtartása mellett, amelyek egyaránt fontosak a reggeli gabona készítményeknél. Egy nagy teljesítményű, különlegesen tervezett és kialakított szakaszos működésű gabonafőző előnyhöz juttatja használóját a hatékonyság és költségkímélés terén, miközben a legjobb minőséget és állagot szolgáltatja.

Dedikált szakaszos gabonafőző jó minőségű gabonafélékhez

A Baker Perkins Cook Master nevű forgó gabonafőzőt célzottan a jó minőségű reggeli gabonatermékek előállítására tervezték és kivitelezték. Az automatikus vezérlő rendszer minimális kezelői beavatkozást igényel.

A betöltött mag adagokat a nagy nyomású gőzzel kíméletesen főzi, a dob lassan forogva gondoskodik a gyengéd ás egyenletes főzésről. A váltakozó gőz áramlással az egyes adagok főzése során és az adagok között, további javítás érhető el a termék állagában.

A különleges kettős kúpos kialakítás hatékony ürítést tesz lehetővé, a főző kamrában nincsenek szerkezetek és kidudorodások. Tengely nélküli kialakításával a termék konzisztencia legmagasabb szintjeit éri el.

Higiénikus és könnyen tisztítható főző kamrájával és automatikus tolózárával a Baker Perkins Cook Master csökkenti az elmosási időt és gyors tisztítást tesz lehetővé az allergénekkel szemben. A tömítés cseréjét a kezelő szerszámok használata nélkül 15 percen belül el tudja végezni, csökkentve a holtidőt.

ELŐNYEI

  • A gabona főzés hatékonyságának és konzisztenciájának növeléséhez van kialakítva
  • A váltakozó gőz bevezetéssel működő fűtés megőrzi az aromát és tápanyagokat, minimalizálja a hulladékot
  • A 316 jelű rozsdamentes edényt könnyű tisztítani és megakadályozni a adagolódást, minimumra csökkentve a mosási holtidőt
  • Teljesen automatizált PLC vezérlés, akár 50 tárolt recepttel
  • Az optimális töltet mennyiség 1000 kg

 

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.