Gabona aprítógép (shredder) - főtt gabonafélékhez

A főtt gabonafélék foszlatásával újszerű reggeli és falatozó termékek alakíthatók ki, egyes adalékanyagok hozzáadásával akár egészségügyi szempontból jótékony hatással. A legjobb minőség és a legmegbízhatóbb termékek eléréséhez különleges Gabona aprítógép – tépőgépekre van szükség.

Kiemelkedő minőségű, többféle termék előállítására alkalmas gabona pehely shredder

A Baker Perkins ShredMaster Systems kiemelkedő minőségű tépett gabona és falat méretü terméket állítanak elő, a saját kategóriájában legjobb berendezést használva.

A ShredMaster a termékek széles választékát képes előállítani, köztük többrétegű tépett búza, 2, 3 vagy 4 rétegű kukorica, rizs vagy búza négyszög alakú termékeket, valamint formázott és töltött termékeket.

A ShredMaster rendszer egymással szemben forgó tépő hengereket használ. Különböző hengerpárok használhatók egymás után hálót képezve a tépett gabonából egyik a másik tetején, többrétegű lapokat kialakítva.

A ShredMaster sokoldalúsága azt jelenti, hogy akár 20 rétegű termék is előállítható. A rétegek közé töltelék is beadható. Így többféle ropogós állagú termék is készülhet, egészség javító hatású gyümölcs vagy más természetes eredetű töltelék hozzáadásával.

A végső kiszerelésnek több opciója érhető el, az elkészült tépett lapok formázhatók, vághatók, hasíthatók a harapásnyi méretű daraboktól hosszabb rudakig.

Gabona aprítógép előnyei:

  • Kategória vezető minőség és teljesítmény a legnagyobb hatékonysággal
  • A szerkezetek, rétegvastagságok és végső formák széles választéka érhető el
  • Új termékek kialakításának lehetősége töltelék beadásával
  • Zökkenőmentesen integrálható Baker Perkins gabona főző és pörkölő gépsorokba, teljes termelő gyártósor kialakításához

Baker Perkins (https://www.bakerperkins.com) supplies technology for the bakery, biscuit, confectionery, snack and breakfast cereal sectors, The company’s production machines are based on over 100 years of experience in the field.