Főző-csomagoló gép pácolt húsokhoz

Az ipari főzőcsomagolások számos előnyt nyújtanak mind az élelmiszeripar dolgozói mind a fogyasztók számára. A főzőcsomagolás nedvesség megőrző képessége és hőállósága megkönnyíti a mikrohullámú kezelést, megakadályozza a főző felületek szennyeződését és nem igényel takarítást. Tény viszont, hogy a pácolt húsok ilyen higiénikus csomagolása magas fokú pontosságot és hatékonyságot követel amelyre egy főző-csomagoló gép kiválóan alkalmas.

A főzőcsomagolás a legjobb eredményeket garantálja a termék károsítása nélkül

A „nulla csepp” gyártási technológiával büszkélkedve a Colimatic cég Főző-csomagoló gép kiemelkedő minőségű főtt húsokat állít elő a gyártás ellenőrzésével és a menedzsment és munkaerő költségeket a minimumon tartva. A modell megőrzi a különböző hús szeletek alakját és biztosítja a hús és a csomagoló anyag teljes tapadását. Teljes flexibilitást enged meg, ami a termék súlyát, méretét és formáját illeti, mivel különleges csepp-elleni töltő területe a folyadék maradványokat nem engedi a tömítő területhez.

A főzőcsomagolás légtelenítő kamrája elvonja az oxigént a termék belsejéből, ily módon ideális baromfi hús, csont nélküli húsok, pácolt húsok és csontos húsok csomagolására. A speciálisan elhelyezett szelepek, a tökéletesen mosható felületek maximális higiéniát biztosítanak és a gyártósort rendkívül korrózióállóvá teszik.

Főző-csomagoló gép előnyei :

  • A csomagolás kivételes záró képessége megnyújtja a szavatossági időt és élelmiszer biztonságot jelent
  • A vákuumfőzés különleges tápértéket és érzékszervi élményt nyújt
  • A kamra megőrzi a termék formáját és megakadályozza a folyadék szivárgást
  • Nincs szükség fém edényekre és csökkenti a tárolási költségeket
  • Nagyobb rugalmasság a termék alakja, súlya és méretei tekintetében.
https://www.youtube.com/watch?v=dYN7swDXHuw