Gyűjtő dobozoló - Folyamatos üzemű

A folyamatos üzemű gyűjtő dobozoló: a csomagolási folyamat utolsó lépéseként egy automata dobozoló gép tudja megvalósítani a maximális hatékonyságú megoldást. A modern, moduláris dobozoló rendszer tökéletesen képes integrálódni a gyártási folyamatba és a felhasználó igényeit kielégítő opciók sokaságát ajánlja.

Moduláris dobozoló nagy teljesítményű gyógyszeripari gyártó sorokhoz

A FamarTec cég HCP312 jelű dobozolója nagyteljesítményű, szervo motorokkal felszerelt csomagoló megoldás, amely percenként 12 dobozt képes elkészíteni. Egyedi kialakítása lehetővé teszi könnyű beillesztését a modern gyógyszeripari termelés által egyre növekvő mértékben igényelt gépcsoportokba.

A HCP312 jelű gép megbízhatóságot szem előtt tartó váz szerkezetes kialakítása könnyű hozzáférést tesz lehetővé a gép azon területeihez, amelyeket a méret változtatás, tisztítási és karbantartási műveletek érintik. A Siemens szervo motorok kiemelkedően megbízhatók és csúcsteljesítményt biztosítanak a HCP312 gép számára.

Számos opció érhető el a HCP312 gépnek az adott igényekhez való igazításához, beleértve a ragasztó szalagot, vagy a ragasztó pisztolyt a doboz zárásához, dedikált termék töltő rendszert, nyomtató és címkéző lehetőséget és a nem a szabályostól eltérő dobozok automatikus kezelését.

Mint a FamarTec termékek általában, a HCP312 gép is el van látva online táv ellenőrző támogatással. A mérnökök minden esetet online diagnosztizálhatnak, kevés helyszíni látogatással, csökkentve ezzel a hibákból származó holtidőket.

A folyamatos üzemű gyűjtő dobozoló előnyei

  • Nagy teljesítményű, percenként 12 dobozt készítő gyűjtő dobozoló gép
  • Opcionális megoldások teljes tartománya a felhasználó meghatározott igényei szerint
  • Ragasztós vagy ragasztó szalagos zárási megoldások alkalmazhatók
  • A gyógyszeripar számára megfelelő tervezés és kivitelezés
  • Nyitott felépítés a gyors átállás és a könnyű karbantartás és működtetés érdekében.

A Famar Tec a gyógyszeripar számára gyárt automata csomagóló berendezéseket, mint a bliszterező, vial töltő és kartonozó gépek.