Containment porürítés konténerbe, flexibilis

Containment porürítés konténerbe: a rugalmas, közbenső, ömlesztett anyagok tárolására szolgáló konténereket, aminek az elnevezését FIBC rövidíti, elterjedten használják az ipari eljárások széles választékában. Azonban, a gyógyszeripar és biofeldolgozó ipar nagyobb mértékű containmentet és gondosabban megtervezett konténereket igényelnek. A tapasztalt bio-gyógyszergyártók tudatában vannak annak, hogy az általános, ipari felhasználási célra tervezett berendezések gyakran kudarcot vallanak, és a biotechnológiában a merev, containment és szállítási megoldások gyakorta nehézkesek és nem kellően hatékonyak. A rugalmas, az iparáguknak specifikus kihívást jelentő megoldásokat felkaroló gyártók előnyt élveznek a versenytársakkal szemben.

Egy, ömlesztett anyagok szállítására és tárolására szolgáló zsák, kiemelkedő containment tulajdonságokkal

Az ILC Dover az ipar vezető gyártója a bezárt anyagmozgatási megoldásoknak, a legkorszerűbb technológiát használó ipari gyártók és végfelhasználók számára, beleértve a NASA-t is. Potenciálisan veszélyesebb természetű, ömlesztett anyagok szállítására és tárolására a vállalat kifejlesztett egy ömlesztett anyag – zsákos rendszert, kiemelkedő containment jellemzőkkel. A hagyományos  FIBC gyakorta nem biztosít elegendő mértékű bezárást a gyógyszeripari és biofeldolgozó ipari eljárásokhoz. Ezekben az iparágakban ezek használata okozhatja a létesítmény megkérdőjelezhető tisztaságát, keresztszennyeződést és a dolgozók veszélyes anyagokkal történő érintkezésének kockázatát.

Az ILC Dover G2PAC rendszere ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a hagyományos FIBC konténerek. A beépített emelési lehetőség és a 35″-es kockaméret, ami illeszkedik a szabványos raklap méretéhez. Azonban ez a rendszer rendelkezik olyan vonásokkal is, amik hatékonyabbak a termék bezárására, szállítás és raktározás során.  Tartalmaz egy belső bélést, ami az ILC Dover ArmorFlex anyagából készül, ami perselyeket tartalmaz, amiknél fogva hozzá lehet erősíteni az eljárási berendezés csatlakoztató egységéhez, biztosítva az átadás közbeni bezártságot. Önálló perselyeket alakítottak ki, mind a betöltéshez, mind a leürítéshez.  Ez a rendszer a 8 órás TWA szerint 100 ug/m^3 OEL szint elérésre alkalmas.

Containment porürítés konténerbe előnyei:

  • Gazdaságos, egyszerűen használható containment, hasonlóan az elterjedten használt FIBC konténerekhez.
  • Szabványos raklapokhoz méretezték.
  • A beépített perselyek  közvetlenül az eljárási berendezések adaptereihez csatlakoznak.
  • Strapabíró Armorflex bélést használ, amit a biotechnológiai ipar containment megoldásainál széles körben alkalmaznak.

ILC Dover (http://www.ilcdover.com/),cGMP-től nanogramm szintű porok befogadására alkalmas, egyszer használatos rendszerekkel támogatja a gyógyszeripart és a bio-gyógyszeripart.

Filenév Filetípus Fileméret
ILC Dover G2Pac brochure.pdf application/pdf 0.58 MB