Fémtubus záró gép - kézi

Fémtubus záró gép: A terméket fém tubusban kiszerelő üzemben kis gyártási tételek esetén a megtöltött tubus nyitott végét felcsavarással és préseléssel zárják le.  Egyes gyártók rendszerint ennél a műveletnél helyeznek el termék kódot is a tubuson. Ezt a három műveletet egy eszközzel megvalósítva költséget, időt és helyet takaríthatunk meg.

A fém tubusok hajlítása, préselése és kódolása lezáráskor, egy berendezéssel

Az Adelphi cég Centrac FCC nevű, kézzel működtetett fém tubus lezáró rendszere 12 – 40 mm átmérőjű tubusokhoz alkalmazható. A berendezésen két fogantyú segítségével lehet lezárni, meghajtogatni és összepréselni a tubus végét. Van rajta egy beállítható támasz a tubus megfelelő helyzetben tartására, egy bemérő lemezke a hajlítás mélységének szabályozására, és az összeszorítás mélysége egy szárnyas anyával állítható be. A kódoló bélyegző 4 számjegy vagy betű benyomására képes. Az eszköz állásszöge 90°-ban állítható, a kezelő nagyobb kényelme érdekében, és minden mozgó alkatrész biztonsági védelemmel van ellátva.  A rendszer teljesítménye akár600 tubus is lehet óránként.

Fémtubus záró gép előnyei:

  • Egyszerű működés, 2 fogantyú fordulattal lehet zárni, hajtogatni, összepréselni
  • Az eszköz állásszöge 90°-ban állítható, a kezelő nagyobb kényelme érdekében
  • Akár 600 tubus az óránkénti teljesítmény
  • Kódoló bélyegzővel is el van látva az eszköz

 

Az Adelphi elsősorban a gyógyszer- és a kozmetikai ipar számára gyárt folyadéktöltő berendezéseket, és ezen gépek kiegészítő berendezéseit, mint a kupakzáró, folyadékvizsgáló, stb.