Félautomata vegyes csomagológép

A különböző zsákok kombinálása egy vegyes csomagoláshoz többnyire kézileg történik az élelmiszeriparban. A termékek szétválogatása és elhelyezése a kevert csomagban időigényes folyamat és hatékonyan kell megszervezni, hogy termelés sebessége megmaradjon. Ezen könnyen lehet javítani egy félautomata vegyes csomagológép segítségével.

Vegyes csomagolású zsákok rendezett, hatékony töltése

A Jongerius Hanco cég Speedpack nevű terméke vegyes csomagolások széles tartományát képes előállítani a felhasználó termék és méret igényeitől függően. Egy szállítószalag hozza a termékeket a zsákolótól a Speedpack-hoz akol a dolgozók kézzel helyezik a termékeket a kívánt sablonba. Az így csoportosított termékek ezután automatikusan kerülnek be a vegyes csomagba. A Speedpack folyamatos munkája a vegyes csomagok állandó kiadott összetételét eredményezi, összehasonlítva a kézi csomagolással. Emellett növeli a termelés sebességét és kevesebb munkásra van szükség ugyanolyan teljesítményhez.

A Jongerius Hanco cég a félautomata csomagológépek három típusát ajánlja:  Multipack,  Speedpack és Speedpack XXL, az igényelt zsák méret és termelési sebesség függvényében.

Félautomata vegyes csomagológép előnyei:

  • Vegyes csomagolások, különböző ízekkel
  • Munkaerő igény és költségcsökkentés
  • Állandó összetételű vegyes csomagolások
  • A termelés sebességének növelése
https://www.youtube.com/watch?v=QWC1K9_kLws

Jongerius Hanco (https://www.jongeriushanco.com) is a specialist in multi packaging machines for air filled snack bags.